En framgångsrik belysning balkong

Med sommaren närmar sig snabbt, kommer vi att tillbringa mer tid utomhus vare sig dag eller skymning. För de lyckliga nog att ha en balkong, kommer det att vara möjligt att förlänga kvällarna. Det är också nödvändigt att balkongen är inredd med en lämplig belysningssystem. I själva verket är balkongen en hel utrymme som förtjänar att lyftas fram. För att belysa potentialen i denna plats, spelar belysning en nyckelroll. Ljus din balkong är en bra idé, men innan du installerar ljuset, vet att vissa fel undviks. Så hur belysa balkongen?

Fel nr 1: Välj en alltför stark belysning

Balkongen är en plats som kräver installation av fixturer. Men var noga med att inte alla typer av armaturer eftersom allt beror på storleken på balkongen. Du vill förmodligen din balkong är en mycket ljus plats. Detta är fullt möjligt, men framför allt inte göra det till en fotbollsarena. Välj belysning för ljust inte att slappna av. Så istället för att göra din balkong en varm och vänlig, du skulle en korsning.

Till exempel, om din balkong är trånga, är möjlig allmän belysning om du vill belysa hela balkongen. I det här fallet har solens ljus på hela utrymmet. Fördelen med dessa lampor är att de inte bara är miljövänlig, men också effektiv. Dessa fixturer drivs av solenergi sänder också ett mjukare ljus än halogen inklusive. Dessutom är de praktiskt om platsen inte har eluttag.

utomhus vägg
© Lätt Onlinekrans
© Lätt Online

Fel nr 2: Att välja att upplysa liten balkong

Balkongen är en plats inte förbises. Det är en del av huset och inbjuder gemytlighet. Genom upplysande lite, kommer du att undvika, vilket skulle vara en skam att veta att en balkong är en plats full av möjligheter.

Om du inte vill belysa området, sedan satsa på den ljusa möbler som avföring eller polyetenkrukor. Tillsätt sedan nomad lampor du kan flytta enligt dina önskemål. Att göra detta val kommer din balkong bara kvar i skuggorna. Dessutom kommer du att skapa en atmosfär både Zen och lounge.

extern terminal
© Geoledlampa
© ut för Design

Fel nr 3: Välj för färgat ljus

Dekorera din balkong intresserar dig och plötsligt antändas. Du vill att det ska vara färgglada. Lämna utrymme för din kreativitet, men hålla sig nykter. Lägg sådana färgglada girlanger är en bra idé, men vara noga med att inte skapa en effekt "Christmas dekoration".

Det är möjligt att få en glad touch genom att lägga till färg, men med måtta. Överväga att inkludera LED lysrör du kan sätta på strategiska platser för att strukturera din balkong. Dessutom med en fjärrkontroll, kan du, beroende på ditt humör, välja färg på belysningen.

lykta
© Lätt Online