Placera två i ett

Avfall inte! ekologisk och ekonomisk lösning par excellence, återvinner vattenuppsamlare regnvatten lätt. Och i dag nya modeller med multifunktion visas för koppling av regnvatten med vattning. Översikt över den nya 2 i ett.

En dekorativ och två vattenfälla i en

Blås hjärta! Om du vill uppnå vattenbesparing och ge pep till inredningen i din trädgård, här är en modell som ska fylla upp dig. Även ekonomiska estetiskt, erbjuder detta regnvatten samlare hög kapacitet på 350 liter, och lite mer, det toppas av en planter. Således en gång hämtat, regnvatten kan användas för bevattning din trädgård. Stilistiskt: pop färger och trenden är perfekt matchade med en ultra modern design, perfekt för att lysa upp inredningen i din trädgård. Som en bonus? En lysande avslutning på perfektion!

Dimensioner: cm L.62xl.50xH.150

Cirkapris: 349 euro

Mer info här

En rekuperator d'eau déco et 2 en 1 Garantia
© Garantia

Foto: Garantia Truffaut

En design vägg tank och två 1

För fans av enkla, raffinerade stil! Detta är en elegant och kärlvägg som sparar utrymme. Utöver dess primära funktion av regnvatten återhämtning, ger denna tank extremt deco design med en flätad effekt finish. Mycket sparsam, kommer denna modell att spara i genomsnitt 50% på vattenräkning och minska avfallet samtidigt bevara naturresurser. En vacker 300-liters lagringskapacitet tanken upptar ändå ett golv ganska liten för en vinst effekt garanterad plats.

Dimensioner: cm L.80xl.40xH.118

Cirkapris: 209 euro

Mer info här

En design vägg tank och två 1 Garantia
© Garantia

Foto: Garantia Truffaut

En vattenuppsamlare begravda 2 i ett

Senaste tillskottet: en nedgrävd regnvatten rekuperator. Om det trots utvecklingen av stora varumärken inom design, är du fortfarande inte ett fan av vattensamlare, välja tank alternativet under jord. Med denna mycket innovativa alternativ försvinner tanken jordiska: direkt ansluten till takfoten på ditt hus, samlar tanken regnvatten som sedan omfördelas genom ett smart system av pumpar. De flesta? Du kan ansluta tanken till sprinklersystem, och därmed förhindra förlust av vatten.

2 års garanti

Mer info här

En rekuperator d'eau enterré 2 en 1 Garantia
© Garantia

Foto: Garantia i Jardiland