Inredningen till låga priser

Du är en kvinna och du bor i en storstad? Confo Deco är för dig!

Conforama lär allmänheten av utformningen av huset, bestämde sig för att utöka sitt erbjudande och vänder sig till stadsbefolkningen. För om skylten är i trenderna inom inredning och är tillgängligt när det gäller pris, ofta dess förorts plats är inte självklart att de boende i storstäder. Den första DECO därför Confo öppnades i Lyon i gallerian Part Dieu den 19 oktober.

Confo DECO för avsikt att avveckla i hjärtat av stadskärnor och erbjuder endast små föremål av dekoration som kuddar, ljusstakar, klistermärken, belysning etc. Om vi ​​hittar små möbler, kommer stora inredningselement vara frånvarande. Således en majoritet av produkter som erbjuds av DECO Confo är Conforama produkter men 30% av erbjudandet kommer att vara exklusivt för Confo butiker DECO.

När det gäller produkter, förblir Confo DECO i trender Conforama med en sådan vilja tillgänglig design. Vi finner därmed urbana trenderna, natur, pop, etnisk ... allt som gjorde framgången för Conforama idag.

Dessa indelas i sju huvudkategorier: vardagsrum, lagring, bad, bord, lampor, mattor och natt.

När det gäller priser, kommer de att vara lågt i bilden av prydnad bed "Rio" på 29,90 euro, eller uppsättningen av 18 glas till 9,99 euro.

Slutligen, om du inte bor Lyon oro, Confo DECO planerar att öppna 3 till 5 ytterligare butiker under 2011 ...

Mer information ConfoDéco.