Original folding senge, som du absolut har brug for

Hvis du tænker på en seng, er det sjældent for en sammenklappelig seng at komme i tankerne. Og når ordet sammenfoldede seng falder, tænker man først og fremmest af en støvet og halvleget ramme. Men det behøver ikke at være sådan. Især med en lille plads, er foldebænke meget bekvemme. På grund af et sofistikeret system kan de foldes op hurtigt - det er ikke tilfældigt, at sammenklappelige senge er det - hvilket samtidig skaber plads til andre lige så gode overflader som et skrivebord. De følgende eksempler viser dig, at der ikke kun er praktiske men også meget originale og moderne systemer! 

Rumbesparelse for to

For to personer, der bor i en 1-værelses lejlighed, er sammenklapnings senge den optimale løsning. For dette er varianten af ​​laminering, hvor det gælder her for at stukke to senge væk. Men selv eksperterne har lykkedes dygtigt. Mellem skabet og sengekassen blev området forsynet til et opholdsområde hvor folk kan arbejde, spise og se film. Og i en grundigt moderne atmosfære. 

I desktop stil

Sammenfoldelige senge er særligt nyttige i børnenes værelser, som ofte er ret små og ofte skal deles parvis. To faste senge ville tage meget plads og dermed fjerne værdifuld legeplads. For at imødegå dette bør sengetøj indstilles til et tankevækkende system, som dette. Mens den venstre seng kan forsvinde ind i lodret, kan sengen foldes vandret til højre side. Tricket: Når stativet er foldet ind, hæves det integrerede skrivebord automatisk til en højde, så det kun behøver en stol til at lave sine lektier. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Høj ud

Høj seng ønsker sandsynligvis denne seng og dygtigt viser, at dette er muligt. Denne konstruktion har det let i sig selv og overbeviser på alle niveauer. Mens et hyggeligt arbejdsområde er skabt på væggen i løbet af dagen, kan sengen trækkes ned for at sove. Men pas på! Tidligere skal bordpladen rengøres, for ikke at sige tømt for at kunne folde den på hylden. Nu, ved at trykke på knappen, kan sengen sænkes, indtil den lukker med den gråkasse på venstre side samt hyldefastgørelsen til højre, hvilket giver den den nødvendige hvileplads. Og du kan allerede senge. Næste morgen kan sengen let flyttes tilbage til loftet. Denne konstruktion er ikke nødvendigvis kun for børn eller ungdomsrum. 

futon

Udtrykket futon kommer oprindeligt fra japansk og forstås i de vestlige lande som en kombination af en lav seng og en oprejst madras, den egentlige futon. Den karakteristiske træk ved en futon er sænkning af sengen og udgivelsen af ​​kanterne, hvilket giver indtryk af at sove så tæt på gulvet som muligt. Clou: Futonet kan foldes i kombination med en ramme og foldet til en sofa. Denne har en meget original 2-i-1 sammenklappelig seng. 

Færdigt lamineret

Et skrivebord i gråt, over det en hylde i gråt med en rosenfarvet baggrund ved siden af ​​en garderobe i gråt og - ja og sengen? Godt spørgsmål, hvor er sengen? Klogt camoufleret af det ensartede farve design, sengen eller snarere apparatet til det er ikke indlysende ved første øjekast. Men den formodede skrivebordsoverflade, som også er en, er samtidig fodens seng. Så snart du trækker dem i retning af gulvet, ser du den tidligere perfekt laminerede seng, der forsvinder i væghyllen om dagen. 

Double Lottchen

Som for voksne, såvel som for børn. Ifølge dette motto, disse sammenfoldede senge, men i et farverigt og børnevenligt design. Det giver ikke indtryk her, som om værelset var lille eller som om der ikke var plads nok til to stabile senge. Dette viser igen, at dette system også virker for at give et ryddeligt og velordnet billede. 

Mini, mini

Disse vandrette sammenklappelige senge er til virkelig små rum, der opfylder den eneste funktion at sove her. Bygningen er lavet af træ og metal, hvilket sikrer et simpelt og minimalistisk design. 

Moderne ungdomsrum

Igen viser konstruktionen at kunne folde sengen i vandret, hvilket sikrer et meget ryddeligt ungdomsrum. Sengen her også kan lide at blive foldet om dagen. Tilstrækkelig plads ville være mindst tilgængelig. 

For drenge

I drenge er blå og grå populære farver. Jo bedre, at disse blev kombineret i designet og sikre et moderne koncept. Som du kan se godt, er dette værelse skåret ret lille, hvilket er grunden til, at en foldeseng over en robust seng viser sig at være det bedste alternativ. Det kan dygtigt skjules ved at blive stuvet i interiøret. Også detalje detalje: tegneserien tapet. 

Dobbelt køjeseng af anden art

Dette foldesystem overbeviser også. Sengene virker udfoldet som en køjeseng, som især giver børnets entusiasme. Desuden skal komfort spares så lidt som en moderne, ungdommelig stil. Det eneste spørgsmål tilbage er, hvem sover ovenover og som sover nedenunder. 

Vi har også specielle senge til dig! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 15 = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: