Naturlig, holdbare og Deco: genopdage linoleum!

Når fortalte linoleum, menes det plastik. Eksklusive virkelige linoleum er et naturmateriale. Stærk og moderne, det giver dig mere tilfredsstille alle dine ønsker Deco ... selv med et lille budget!

Lino: hvad er det?

Linoleum består af linolie, naturlig harpiks, træmel, pigmenter og mineralske fyldstoffer, på et bærestof af jute. Naturlige ingredienser, faktisk! Dens produktion forurener ikke, de klæbemidler, der anvendes er ikke-giftige og er fuldt biologisk nedbrydeligt (du kan endda kompost!). Det kan modstå i 50 år, forudsat, at voksen med en særlig voks hvert femte år.

æglæggende linoleum
© Leroy Merlin

Modstand og nem vedligeholdelse: Den allieret af dit daglige

Linoleum er naturligt antibakteriel, antiseptisk og antistatisk. Videnskabeligt arbejde på ødelæggelsen af ​​bakterier i kontakt med de vigtigste byggematerialer har vist, at linoleum er en gulvbelægning tilbøjelige til absolut bæredygtige, ødelægge mikroorganismer deponeret på dens overflade, især dem, der foretages af sko .

Vinyl gulv flise cement efterligning
© Saint Maclou

Fordelene ved linoleum

Derudover linoleum er modstandsdygtig over for brand, cigaret brænder og hæle. Vedligeholdelse er ekstremt let, som det renser ligesom en flise, med en klud og lidt opvaskemiddel. Dens perfekt homogen overflade, dens elasticitet, dens akustiske egenskaber, manglen på sæler og forsegle sin absolutte sikrede brugen af ​​dette materiale på hospitaler, stormagasiner, fitnesscentre, tog ... i det tyvende århundrede.

vinyl gulv
© Saint Maclou

Hvorfor vi elsker linoleum?

Fra monokrom til flerfarvede linoleum indlagt linoleum eller efterligning parket eller fliser, har denne belægning stærkt forbedret gennem årene for at tilpasse sig den dekoration markedet. Som et resultat, kan det lige så godt blive brugt i et rum, i et badeværelse eller endda i din stue! Afhængig af modellen, regne gennemsnit mellem 10 og 60 euro / m² for en lino gulv.