En æstetisk adskillelse mellem to rum? Ja, men ikke det!

Dine gulve er lagt, men afstanden mellem de to dele er ikke det mest æstetiske, selv dystre finish. Pyt, tærsklen baren er lavet til det.

For æstetik er der et væld af mønstre og farver, der er noget for enhver smag. Foretrækker skarpe farver til godt stå et rum af en anden omvendt vælge muligheden for at skabe en kontinuitet i kraft.

Hvis æstetik er veletableret, tager det ikke meget at glemme hans sikre side. For det første undgår indbyggerne i steder til tur eller falde, når der er lidt ujævn. For det andet beskytter de ydre kanter af forskellige gulvbelægninger (laminat, tæppe, linoleum, fliser, etc.) og gentagne intensive passager ved adskillelse skueplads for hyppige USIT brug. Og endelig, så glem ikke, det letter passagen af ​​kørestole til handicappede.

Der findes flere typer af tærskel bar. Den mest almindelige er den flade tærskel bar eller ekstra niveau platform til at afgrænse to rum. Det kan være klæbende, ankre og skruer eller plastankre.

Tærsklen bar kan også have en udjævning funktion i tilfælde, hvor der er en niveauforskel mellem de to dele. I dette tilfælde tærsklen bar kaldes også "kompenserende tærskel bar". Oftest asymmetrisk form, vil det blive anvendt til at blødgøre højdeforskellen mellem jord. I tilfælde af store højdeforskel, kan vi bruge en noget speciel bar kaldet "næse-to-market" hvis gulvene allerede er installeret, eller brug en "fastgørelsesprofil" hvis de ikke er.

Nødvendigt værktøj til installation af'une barre de seuil
© J-F. Mahe

vanskelighed : let

koste : € 10 førstepræmier

nødvendigt værktøj :

- En tærskel strimmel (af tilstrækkelig bredde længde)

- En nedstryger

- en meter

- En hammer og en træklods

- En boremaskine og en borekrone er tilpasset til diameteren af ​​tappene forsynes med tærsklen bar

Trin 1: Mål og markere din lejer

Måling tærskel bar længde
© J-F. Mahe

Det første trin består i at måle bredden af ​​passagen. Husk at tage hensyn til en eventuel nedskæring hvis dørkarmen har et skridt, vil det så tage størst omfang.

Skær tærsklen bar til den korrekte længde
© J-F. Mahe

Se foranstaltningen på tærsklen bar, og drage nogen skåret til at passe tærsklen bar til afsløre af døren.

Trin 2: Skær tærskel bar

Skær tærskel bar dimensioner
© J-F. Mahe

Placer bar på et bord og skære ansigt bar på toppen for at undgå skæring og grimme grater. Trykket af håndfladen er tilstrækkelig, det er unødvendigt og risikabelt at anvende en klemme, der kunne knuse eller flade tærsklen bar. Hvis du ikke kan gøre andet, placere en klud mellem kæben af ​​klemmen og baren.

Trin 3: Placer baren i position

Threading skruerne på slide af tærskelværdien bar
© J-F. Mahe

Efter kontrol, at baren falder ubesværet på plads, sætte skruerne ind i rillen til dette formål. Hovederne er let ovale for at forhindre skruerne i at bevæge sig efter installationen for at reducere risikoen for spilletid.

Tilvejebringe skruer ved enderne af tærsklen bar
© J-F. Mahe

Tegn en midterlinje jord - når det er muligt, ellers bruge den ydre kant af tærsklen regel som bar for at placere dine kedelige vartegn - og markere skruen steder langs denne akse. Brug nøjagtighed i tilpasningen, ellers baren vil kæmpe for at tage hans plads. Placer en skrue i hver ende, nærmest væggen - at sikre det vil være muligt at bore lodret - for at forhindre enderne af stangen "rebiquent". Opdele også resten af ​​skruerne. Det er ikke nødvendigt at sætte alle skruer, men jo mere du lægger i, jo mere forankre baren vil være fast, men medmindre du har plads til fejl. Gøre i henhold til det sted, hvor passagen frekvens.

Trin 4: Bor huller til at indsætte pløkkerne

Bor de steder, der er fastsat'insertion de la barre de seuil
© J-F. Mahe

Alle forberedelser er gjort, kan du nu bore. Forinden skal du sørge for med føreren af ​​ingen varme rør gulv - vinter, et varmt område kan føle berøring - vil passere under døren.

Bore diameter vist i instruktionsmanualen af ​​tærskelværdien bar. Frem for alt er det vigtigt, bore længere end længden af ​​anklerne, hvis baren ikke pin dig til gulvet. Ingen bekymring for dybde, er stifterne forsynet med flanger, som forhindrer dem i at synke.

Trin 5: Indføre tærsklen bar

Placering af huller i tærsklen bar
© J-F. Mahe

Boringen er afsluttet, skal du nu præsentere baren og ankler før hullerne. Dette gøres, har du to skoler for at afslutte installationen.

Placering af tærsklen baren
© J-F. Mahe

Hvis du er fredfyldte (e) med hensyn til diameteren af ​​hullerne, du trykker på højre ankel med skruer. Det er enklere, men det tyder på, at det tager mindre indsats for at skubbe dyvel i hullet for at drive skruen i anklen. Dette er normalt tilfældet, men prøv først at skubbe hånd skrue i anklen og en ankel i et hul, for at måle indsatsen. Denne teknik især ikke at beskadige følsomme belægninger sådanne fliser ved en uheldig hammer ved indsætning pløkker i jorden.

Når du er i tvivl, skal du fjerne propperne og skubbe dem hver for sig, forsøger at holde en god kontrol med hammeren. Det bør ideelt set kraven af ​​anklen rører jorden, skal du ikke droppe det. Så rette stangen ved at trykke skruer i anklerne.

En sidste ting, når jorden er ikke rigtigt eller uregelmæssig, er det også muligt at proppe inde i baren med akryl fugemasse. Dette vil minimere forvrængninger, crunches, men også entrebâillements, synonymer reder i støv og kakerlakker mærker.

Trin 6: Fastgør tærskel bar

Anvendelse af et ensartet tryk over tærsklen bar
© J-F. Mahe

Langsomt, med hænderne, skubbe baren ved at trykke jævnt over hele længden. Baren tilbyder ikke en stor modstand mod depressionen i starten, ellers er der et problem. Tag det og kontrollere, mens der stadig er tid.

Push tærskel bar med hammer og træklods
© J-F. Mahe

Tag et blødt træ kile, og til sidst trykke på for at skubbe baren i sin endelige placering. altid skrive i små strøg og spreder dine tastetryk, så stangen synker vandret. Aldrig den ene side, så den anden.

Spørg en tærskel bar
© J-F. Mahe

Hvis der er en plastik beskyttende slør, kan du fjerne det, er jobbet færdigt.