Fråga mönster, tänk på de bästa oliverna i Provence

Ah Provence, cikador och goda dofter av lavendel ... och lukten av provensalska köket med sommarens grönsaker! Om du vill ha bra humor inspirerad av en provensalsk inredning, så välj köket. Ett stort antal prydnadsföremål kommer att vara tillgängliga för dig att skapa en atmosfär av Provence!

För ett kök i Provence stil:

- Du behöver en ljusa trämöbler. Tappen kommer att vara ganska lämplig för provensalska köket. Du kan också välja en honung färg om du gillar vad tonen lite varmare. Trämöbler vitmålade också kommer att göra. Det viktiga är att dina möbler inte kommer att vara mörkt. Denna möbler kommer att ha en något Rustik land look. Så du kan välja den med rundade ben, eller några enkla lister.

- För en provensalsk stil, är valet av färger för dina väggar och prydnadsföremål enkla, basen är gul. Sedan antingen du föredrar oliverna från Provence och du går på en gul sortiment / grön, eller om du är fler anhängare i Provence lavendel och du kommer att orientera mer mot gul sortiment / blå-lila. Ingenting hindrar naturligtvis att spela på två bord, men du kommer fortfarande välja de dominerande toner, annars kan du sluta med ett överflöd av färger som inte längre återspeglar slutligen önskad stil.

- Fråga motiv, inget slår oliverna, finns i fris på linne eller kryddburkar. Och om du verkligen vill att transporteras till Provence, glöm inte den lilla porslins cikador på köksväggen.

Låt dig inspireras!