Den flamländska stil älskar att leka med kontraster och blandning av stilar

Vissa kommer att säga: "Men det är i norr!" och du remémorerez den belgiska accent ... Du kommer att transportera dig i Bryssel och sedan ser du att när det gäller inredning, har Belgien en fantastisk charm med sin flamländska stil.

Den flamländska stil älskar att leka med kontraster mellan grova och sofistikerade möbler, bland döva färger och ljusstyrka, med en blandning av stil som har värdefulla och ovanliga föremål ... Kort sagt, den flamländska stil en konst dekoration.

För en vistelse med en delikat smak av Belgien, behöver du:

- av möbler borgerlig stil, med böjda ben och stoppade ytor sjuttonhundratalet stil, kommer du sätta i opposition med råvaror och gamla, som gammalt trä, vittrade eller kalkade vit eller grå. Så du kommer att få en blandning av rå möbler, dyrbara och sofistikerade.

- Nivå färger, den färger "döv" Typiska North är välkomna. Din palett av nyanser kommer att löpa från beige till mullvad trendiga. Ditt hem kommer att se mysig men inte alltför mörk och du kommer skickligt spela med ljuskällor.

- När det gäller prydnadsföremål, kommer det återigen att spela på kontraster. Du kommer att associera mycket borgerliga föremål, guld och silver, som ljuskronor med flera grenar eller ramar med förgyllda lister och fint arbetade med mer rustik föremål ark till exempel. Den flamländska stil som exponerar vackra dekorativa bitar de är värdefulla eller helt ovanligt, och det kommer att ta dig så jaga runt och hitta ...

Låt dig inspireras!

Bilder för inspiration eller att drömma ... upptäcka "Deco Foto»