100% naturlig japansk strå opnås fra vegetabilske fibre (halm, bambus, bast ...), som derefter vævet knyttede manuelt inden de lamineres på papir. Hun bringer en Zen touch og venlige til dit hjem. Kompliceres af fibertæthed, dets installation kræver den yderste forsigtighed.

Spørg den japanske strå: forberedelse væg

Japanske strå bør fastsættes på et tørt underlag, sunde, rene og helt flad. Hvis der er revner, spartling dem med gips, så sand uregelmæssigheder med en slibende fine korn. Støve. Hvidvaske væggen, så lad tørre.

Sådan spørger den japanske strå?

Japansk halm forekommer oftest i form af ruller med en bredde på 90 cm.

Køb en speciel lim velegnet til vægbeklædning, der sikrer en god vedhæftning af den japanske halm, ledning til wire tekstiler, metalliseret papir ... Påfør lim på bagsiden af ​​hver strimmel, så lad suge et par minutter (følg skiltene data på pakken), at coate strimlerne.

Japansk halm opstår som en klassisk tapet. Men i det omfang, at tekstilet krymper lidt, når det tørrer, planer om at fastsætte det andet lidt overlejrer den første. Også passe godt lægge strimlerne med retningen af ​​fibrene, alle i samme retning.

Opretholde den japanske halm

Japansk halm taler med en fugtig svamp og en lille blød børste.