Gardinerna spelar fest!

Vi vet redan, gardiner är fantastiska tillbehör som kan ändras efter behag för att skapa dekorativa effekter under året. Och för årets slut, gardiner ange tonen för jul och nyår. Demonstration.

traditionella gardiner

När det gäller jul dekoration, två läger konflikt: det traditionella och det moderna. Om du inte kan föreställa sig en julprydnad utan rött och utan Santa knubbig, är ni säkert en anhängare av traditionell jul. I det här fallet väljer du gardiner som är inspirerade av berget med varma färger och typiska mönster som hjärtan, snöflingor och kakel. Observera att denna typ av gardin kan installeras på dina fönster under vinterperioden. Detta är perfekt om du inte vill att alltför mycket ändra utsmyckning till jul, men passar säsongen.

fest gardiner

Tvärtom, om ditt hus förvandlas varje år för julhelgen i år, gör dina gardiner gör showen. Guld eller silver, din jul vill samtida och festlig med material som lyser. Dina gardiner är väl anpassad till granen, med en ljus färg. Då du väljer gardiner i ljusa tyg i guld eller silver tonen. Lägg gärna till fest kyss eller skapa dem själv med en krans eller annan jul dekoration. Din totala titt inuti julen kommer inte undgå att träda i kraft som för jul och för den anda av nyårsfest!