Den tidlösa svartvitt kommer att göra din chic träd rakt ut ur en modevisning!

Julgranen är närvarande i alla interiör från början av december och ännu tidigare för vissa! Det är inte alltid lätt att förnya varje år dekorera träd! Det är därför detta år kommer vi att låta våra kransar och våra röda och gröna bollar i korten för en julgran over design: svart och vitt. Den tidlösa svartvitt kommer att göra din chic träd rakt ut ur en modevisning!

Varför köpa en konstgjord julgran svart eller vitt?

Först kommer du att göra en fin gest mot naturen! Ett träd sparas genom att investera i ett konstgjort träd.

För det andra kommer ditt träd kunna återanvändas för din nästa jul och det är välkänt svart eller vit förknippas med alla färger!

För det tredje, utan att behöva spendera tid att plocka upp nålar!

Hur att dekorera din julgran?

För att göra ditt träd mer elegant, råder vi dig att klä bara med vita dekorationer om ditt träd är svart och med svarta dekorationer om ditt träd är vit. När det gäller material, som i en modevisning, måste du kombinera flera: sammet bollar, paljetter och glas ... Eftersom det inte glömma att ditt träd är ute efter att partiet med dig! För strängar, du lägger i form av stalaktit ljusa exempel för ditt träd känns som i strålkastare. Du kommer också att placera pennan i girlander för att ge en känslig sida och mjuk på trädet till "färger" av yin och yang.

Det finns mer att lägga gåvor under din julgran!