En Oculus kan passe perfekt på alle typer af døre: træ, aluminium eller PVC. Ud over sin meget attraktivt udseende, er det også ideelt at lade i masser af naturligt lys i stuen. Fast eller åbning, såsom dekorative elementer, som praksis er relativt enkel at installere.

Første trin: forberedelse udlægningen af ​​oculus

Installationen skal foretages vandret. Efter installation af døren på bukke, er sporing kræves, før du installerer oculus. Hvis en plan leveres af producenten, følge ham. Ellers vil det fortsætte ved direkte overførsel af produktet. Endelig i tilfældet med hjemmelavet oculus, henvises til dit eget design.

Andet trin: bore døren

For Oculus kvadratisk, rektangulært eller mere generelt kantet, bore huller inden for hvert af hjørnerne i høj grad lette det resterende arbejde. For andre formater (afrundet), et hul stort nok til at passere en klinge tilstrækkeligt. Skæringen skal ske med en stiksav. Sørg for at bruge de rette kontakter og klinger til døren materiale.

Tredje trin: lægge oculus

For hule døre, er det nødvendigt at lime forhånd filler strøer mellem de to dæklagene, så disse ikke falder sammen. Dette trin er ikke nødvendigt for massive døre, massive træsorter. Den udlægning af Oculus kan derefter gøres uden besvær. Der er fortsat at skjule samlinger spørger profiler.