Fordi lyset er afgørende, at ovenlys s&# 039; kalder hjem

Naturligt lys er afgørende for trivsel for alle. Dens sundhedsmæssige fordele er langt større end for kunstigt lys. En mørk hus kan derfor på mellemlang sigt have negative virkninger på trivsel de ombordværende. Alligevel er det ikke altid muligt at integrere et vindue i en blind mur, og gøre brug af kunstigt lys hele dagen er ikke den bedste løsning. Det er fortsat den tagvindue, en innovativ enhed, der giver en fantastisk resultat inden for et par timer og et par hundrede euro.

Hvad er et skylight?

Den skylight rolle er at bringe naturligt lys ind i huset, hvor der ikke er vindue eller bare når vinduerne ikke er tilstrækkelige. Dette er en effektiv metode relativt nyt, hjemmehørende i Australien, og meget let at implementere. Princippet er baseret på kombinationen af ​​en diffusor med en dobbeltvæg med en reflekterende rør. Den er udstyret med spejle og ovenpå en gennemsigtig kuppel også kaldet kuppel eller sensor, der skal placeres på en solrig del af taget. Denne kuppel kan udstyres med ekstra lys refleksionsindretninger.

Uanset længden af ​​brønden ønskede lys, alt er muligt. Det er tilstrækkeligt at tilføje så mange elementer som er nødvendig for at øge længden af ​​røret. Disse elementer kan være bøjet eller lige. Det er gennem diffusoren, at naturligt lys er fordelt i rummet.

For hvem?

Den tagvindue gør det muligt at udsende overhead lys i nogen del af huset. Så for alle dem, der ønsker at have lyse værelser og samtidig spare energi og som ikke kan eller ikke ønsker at tilføje en åbning til ydersiden af ​​forskellige årsager eller fælles ejerskab med den arkitektoniske stil af bygningen f.eks. Faktisk kan en fredet bygning undergå nogen forandring. På samme måde kan det ikke ønsker at udføre arbejde på rammen, men kræves til installation af et ovenlysvindue i loft konvertering. Oprettelse af et skylight kræver ingen administrativ procedure som en tilladelse værker eller byggetilladelse, er det stadig den ideelle løsning for travle mennesker.

Hvilket materiale, hvilken størrelse?

Kun et par timer for at kunne installere et tagvindue. For optimal effektivitet, anbefales det at vælge akryl materialer snarere end polycarbonat. Først vil gennem næsten 100% af naturligt lys, mens i det andet tilfælde kun 70% af lyset ind i rummet. En anden faktor påvirker også fordelingen af ​​lys: diameteren af ​​røret. At tænde en plads med et areal på ca. 10 kvm blot installere et rør på mindst 25 cm i diameter.

skylight tilbehør

Selvfølgelig, for at skabe mørke ved højlys dag i et rum oplyst af et tagvindue som et barns værelse, for eksempel, blot tilføje en specifik komponent. Andet tilbehør er designet til denne type enhed, såsom lamper eller fans.