Nogle svar til at guide dig

Din flise er revnet? Før du foretager reparationer, skal du vandtæt flisen for ikke at beskadige gulve, vægge eller dækker en helhed. Selvom ændringen af ​​fliser skal ske ved en professionel, fugtisolering det kan gøres af alle. Hvordan? Her er nogle svar.

Handle hurtigt står over for en revnet flise

En revnet flise kan have alvorlige konsekvenser. For at reducere risikoen for at beskadige vægge, gulve og belægninger, er det bydende nødvendigt at forsegle den krakkede område indtil indgriben af ​​en professionel.

For at gøre dette, er du nødt til at begynde at stoppe revnen ved at fylde den med et silikone pakning. Derefter anvende en sealer for at beskytte gulvet. Bemærk, at dette skridt anbefales, selvom du vælger en ny belægning.

flisebelagt gulv leroy merlin
© Leroy Merlin

Identificer årsagen til revnen

En reparation er ikke komplet, hvis årsagen til revnen forbliver ukendt. Ja, hvis du ikke kan finde oprindelsen af ​​de crack reparationer kan være unødvendig. En flise er blevet brudt efter faldet af en tung genstand, på grund af en forkludret installation og udførelse eller på grund af fravær af dilatationsfuge, etc.

Silikone fugemasse vedhæftet Mate & amp; # 769; rialer Produkter
© Mate&# 769; rialer Produkter

Søg professionel

Om der skal fastslå årsagen til revnen eller til at udføre reparationer, er det stærkt anbefales at hyre en professionel. Det vil rådgive dig, gå videre til ændre gulvfliser eller revnet eller vil oprette din nye belægning efter behandling af førstnævnte.

Porcelanosa Badeværelse
© Porcelanosa

vores råd :

Hvis ligesom mange af os har du en flise væg i dammene, ved, at dine led altid skal være i god stand. Det er den sidstnævnte, der sikrer uigennemtrængelighed mellem karret og væggen eller mellem vasken og badeværelset kabinet.