Handgjord sjögräs

Ultra praktiska och verkligen Deco, basket Thai har blivit ett måste i våra hem. I vardagsrummet, badrummet eller i entrén, gör han sig användbar i alla rum i huset. Spotlight på den korg trend som verkligen inte har sagt sitt sista ord.

Det dukar till trenden

Du har säkert redan sett bläddra igenom tidningar eller söker inspiration på Deco bloggar. Den basket är överallt! Praktisk, original, lätt att halka in alla stilar av inredning och alla rum, vi bokstavligen erövrade. Med sin rundade form, leder det till ditt hem en fräsch och varm anteckningar. Vad vi också som om honom är att när viks det till en perfekt liten papperskorg för att skapa en praktisk förvaring på en buffé. Gjord av hantverkare sjögräs, korgar variera signifikant från en modell till en annan. En obestridlig charm plus!

Ett stycke, flera verktyg

Denna basket Thai har förmågan att anpassa sig till behoven hos varje rum i huset. I badrummet är det används för att lagra dina handdukar eller snarare att dra smutstvätt. En mindre modell kan också tillgodose dina kosmetika gång installerat på en av hyllorna.

I entrén, vi vågar som förvaring för skor, sjalar eller helt enkelt som ett dekorativt objekt. Placerad på golvet eller hängas på en krok, imponerar han.

I vardagsrummet, det gör det praktiskt att lagra filtar eller bara små saker som ligger runt här och där. Slutligen är vår favorit idé att använda potten för en ganska växt eller ett litet olivträd.

Och om relookait?

Om dess naturliga utseende är inte din smak, kan du välja att anpassa den. Vår hjärtslag makeover: bomb till silverfärg för att ge honom en liten metall stil. Den andra idén, mindre radikal än vad vi föreslår är att lägga till några droppar av vävnad trend. Således anpassad, det är verkligen inte gå obemärkt förbi i ditt hem.