brugeren&# 039; arbejde godt til at vaske en væg eller loft

Du skal bare sætte dine kasser ind i en ny lejlighed, og du opdager, at flytningen har tilsmudset væggene? Du ønsker at rense dine bund køkken tag, vægge og loft forstå? Laid Azzi, Papabricole.com hjem, giver dig et simpelt trick til at vaske en væg eller loft og dermed bevare sin indre.

Se videoen:

(Function () {var beholder = document.getElementById ("playerDiv_166740"); hvis (beholder === null) {= document.body beholder; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stil","");}) ();

Sådan vasker en væg eller loft?

For at overvinde nye og gamle pletter, er der en meget enkel metode. Blot blande en liter vand 3 spiseskefulde vaskesoda. Natriumhydroxidopløsningen kan erstattes af andre produkter til vasketøj bruge en væg som oxydrine eller krystal soda. Tøv ikke med at bede en sælger til byggemarkeder. Når blandingen er færdig, sættetid en svamp i blandingen. Så gnid de udsatte pletter på dine vægge eller loft: de vil forsvinde til passage af svamp.

Når at bruge kaustisk soda?

Den lud bruges til at vaske vægge eller lofter, men det anbefales også at rense dine dørhåndtag eller anden kunne mærkes plet. Forsigtig: Før vask dine vægge, altid kontrollere maling, der dækker dem er faktisk vaskbart. Gentag regelmæssigt for at forhindre snavs i at akkumulere og holde et rent og sundt interiør.

Med tips Laid Azzi, dine vægge og lofter nemt genvinde deres glans.

Se videoen Vedligeholdelse: vaske en væg eller et loft på Minutefacile.com.

Produkt pr minutters let.