Fordele og ulemper ved et brusebad eller bad i et badeværelse.

Fordi, som vi uundgåeligt rejser spørgsmålet en dag, hvad enten man er på udkig efter en leje eller købe hver i sine krav til badeværelset eller soveværelset. Her er vores tips til at hjælpe dig med at træffe et valg mellem en bruser og et badekar!

Dilemmaet mellem bruser og karbad

Vi kan ikke bestemme, fordi-vi ikke kan vælge mellem de to! Valget er raffineret baseret på sammensætningen af ​​din familie, hvis du har små børn eller planlægger du at have? Tage hensyn også størrelsen af ​​badeværelset. Hvis det er lille, måske er det bedre at installere et brusebad og dobbelt håndvask.

Spørgsmålet opstår ikke for meget små badeværelser, hvor der ikke er plads til at sætte et bad herunder et hjørne bad.

Det er klart, den ideelle er at have et badekar, der kan bruges i brusebadet, så vi vil favorisere en mur af gennemsigtig bruser for større plads.

Bruser eller bad dilemma
© Marion Lanoë

Brusebad eller bad: din livsstil vil hjælpe dig med at vælge.

Ulemperne ved en bruser i badeværelset

Når du er en forælder til små børn, er det stadig meget praktisk at have et bad. Børn elsker at slappe af i badet og lege med skum og deres legetøj. Uden bad, er der stadig mulighed for at placere en lille baby bad i bruseren, men dette er kun muligt op til 3 år, og hvis du har flere børn, vil de ikke tage et bad sammen.

Selv uden forældre, vi alle drømmer om en afslappende bad efter en hård dag. Selv hvis folk har et bad ikke tage et bad hver 2 dage, have et bad er fortsat en godbid for dage, hvor du ønsker at tage et dejligt skumbad!

Fordelene ved et brusebad i badeværelset

Begunstigelse et brusebad i et badeværelse på første tillader sparer plads, badeværelset er funktionelt og praktisk. Især når man bor i byen, og at den gennemsnitlige størrelse af et badeværelse ikke overstiger 4-5 kvadratmeter.

Man kan vælge den store tendens i italiensk brusebad af den simple design og funktionalitet.

mobilitet niveau, vi foretrækker bruser til karbad, når er lidt ældre, det er et aspekt, der ikke bør overses. Overvej videresalg af din lejlighed eller dit hus, hvordan dit publikum godt han fat? Er Kan en familie snarere målrette eller interesse et ældre ægtepar? Det er klart, når vi er heldige at have to badeværelser med bruser og bad, er spørgsmålet ikke opstår!

shower fordele
© Denne gamle hus / Magdalena Keck

Bruseren er ideel i et lille badeværelse.

Fordelene ved et badekar i badeværelset

Som ung mor, kan jeg ikke undvære min badekar. Højttaler, et varmt bad hjælper til at slappe af og lindre nogle sammentrækninger, inden de forlader moderskabet ... Så giv babybadekar fra 3. / 4. måned-fordi det føles hurtigt til trange i den lille baby badekar.

Min søn kan lide at bade og lege i vandet og skum. Dette gør det muligt for ham at slappe af og slappe af efter dagen. Og for forældrene, er et lille bad fra tid til anden ikke ondt enten!

Ifølge arrangement den ønskede stil og overfladen af ​​badet, kan man vælge en grundlæggende rektangulært mønster, et ovalt badekar, runde, på ben eller et hjørne badekar. Hvis du har et stort badeværelse og et stort master suite, vil du være i stand til at placere centret øen for udstillingsvindue.

Ideelt set størrelsen af ​​karret har til at tilpasse sig morfologi hvert familiemedlem, så alle kan nyde.

fordele badekar
© Margaux Avril

Badekarret er meget værdifuld, når du har små børn ...

Ulemperne ved en balje i badeværelset

Den største ulempe med et badekar i badeværelset er naturligvis tabet af plads, især i et lille badeværelse.

Og hvis vi tænker om verden, er det bedst ikke at tage et bad hver dag. Efter alt er et spørgsmål om vurdering, er det bedre at tage et lille badeværelse en lang bruser! For eksempel, for over 10 minutters brusebad, vil det forbruge så meget som til et bad, fordi-vi aldrig fyldt til bristepunktet karret ... Derfor skal vi styre tid til at spare på vandet!

Så hellere brusebad eller bad?