Tips, ideer og anbefalinger til at gøre din seng&# 039; hyggelige og behagelige venner

Velkommen venner eller familie derhjemme er altid en fornøjelse. Det er også nødvendigt at have en gæst soveværelse tilgængelig og varm til rådighed for sine gæster. Her er 10 design tips til at gøre denne del af det hyggelige hjem.

Rådets No. 1: væddemål på planter

Et par planter spredt ud over hele lokalet tilbyde garanti for en stue med venner. Du skal dog ikke kvæle dine gæster! Et stort potteplanter Ficus i et hjørne, så mange ikke. Hvis pladsen er begrænset, gå til de minimalistiske planter, trendy nu, at sprede på hylderne, kommoder og andre natborde.

Tip 2: tænk på belysning

Alt for lyse belysning eller omvendt for svage (et problem, hvis dine gæster elsker at læse) abyss varme atmosfære i et rum. Overvej også installere persienner eller gardiner for dem, der kan lide at sove i totalt mørke.

Tip 3: skabe en kokon rum med strøelse

Hvem gør det mere behageligt end at wrap i en dejlig seng, når natten falder på? Ingen grund til at købe flere sengelinned, bedre at investere i en meget flot lidt dyrt, men det vil påvirke hver gang.

Soveværelse med puder
© Urban Outfitters

Tip 4: spille på puder

Hvem har ikke fantaseret om overfyldte senge af bløde og generøse puder af amerikanske film og prestigefyldte hoteller? En overflod af puder giver rummet en hyggelig atmosfære naturligt.

udsmykning idéer soveværelse
© Urban Outfitters

Rådet 5: turde originalitet

Fordi det er ikke altid let at nyistandsætte et helt hus på sin unikke smag, kan gæsten soveværelset være en mulighed for at forkæle sine kreative tendenser. Hvorvidt retro dekorative fans eller naturlige, eksotiske møbler eller dyreprint, invitere dine venner i et enkelt rum af sin slags.

Rådet 6: tænk på de små detaljer

Uden nødvendigvis at sætte et TV i gæsteværelset, overveje nogle nice hånd (en stak blade på et sengebord, dine yndlingsbøger på en hylde ...). Mere praktisk vil tilstedeværelsen af ​​en vandflaske med glas, eller trykt wifi adgangskode på et kort altid blive værdsat af dine besøgende.

Rådet 7: vær forsigtig med indretning detaljer

Udsmykningen spiller en afgørende rolle i den atmosfære af et værelse. Det skal være diskret, behagelig, beroligende men især ikke overbelastes. Nogle hvide stearinlys i forskellige størrelser, en stor og smuk velplaceret spejl ... Nogle gange tager det meget lidt. Ligeledes en smuk buket afskårne blomster i en smuk vase stadig havde sin virkning.

Spejl og tæppe til soveværelset
© Urban Outfitters

Rådet 8: satsning på de originale møbler

En melange afføring på et loppemarked, en dejlig arvestykke, der har ingen plads i din ultra moderne lounge ... Gæsteværelset kan være en mulighed for at sammensætte et rum fra hinanden, selv eksotisk, med stykker original.

Rådet 9: forudse forskellig opbevaring

Fordi dine gæster nogle gange kommer langvejs fra og ofte er nødt til at bo flere dage (eller uger) hjemme, men giver plads til deres forretning. En knagerække, kasser eller skuffer under sengen, mange tricks af opbevaring er mulige.

Rådets No. 10: Sørg farve harmoni

En gæst værelse skal være overskueligt, enkel, mens ved første øjekast varm for øjet. For at gøre dette, undgå ophobning af farver og mønstre (skrigende sengelinned, også farverige male vægge med aggressive farver ...).