Dit soveværelse er det hyggeligste sted i huset. Her er nogle tips til at gøre det så hyggeligt som muligt ... med risiko for ikke at kunne forlade!

Det er nogle gange svært at få en varm indretning, især i et stort rum. Men bare et par design tips til at omdanne et værelse til en rigtig hyggelig kokon skandinavisk mode. Vide, hvordan man vælger den rigtige farvepalet, lege med de lyskilder, tør mix & match teksturer og prints, tilføje stueplanter ... Her er vores tips til forkælelse dig med at udvikle en rigtig hyggelig reden for vinteren.

Et stort hyggeligt værelse med den rigtige farvepalet

Hvis du ønsker en hyggelig og afslappende værelse, intet bedre end en lap på neutrale toner. Afslappende, vælge en palet af pasteller drysset naturlige toner bringe blødhed til dit værelse. Et eksempel kunne matteret grønt, pulver pink eller himmelblå meget ofte forbundet med en række sandede farver.

Denne ægteskab af søde og nuancer ikke kun lette din søvn, men også bringe delikatesse i et stort rum. For at opretholde en afslappet atmosfære, så vælge en dominerende skygge og blødgøre alle med mere naturlige toner med noget tilbehør; ideen er ikke at overbelaste rummet.

hyggeligt værelse deco naturlig
© Ikea

Fra hvid til sort, der passerer gennem forskellige nuancer af beige, dette rum er hyggeligt med nogle matchende tilbehør: gulvmåtte, sengetæppe ... Og lidt blødt tæppe i søvn, at vi ønsker at efterligne!

Kombiner teksturer til et hyggeligt værelse

Hovedgærde polstret høj hat, plaid bomuld fløjl, linned og sengetøj samling af bløde uld puder ... Tøv ikke med at øge det bløde væv og overliggende forskellige lag tyk til at gøre sengen mere komfortabel. Hvad slappe øjeblikkeligt.

For at tilføje karakter til hele, lad din kreativitet og turde dejlig blanding & Spil Deco hynder. Vælg afslappende farver som nuancer af antikke lyserød eller lysegrå, der bidrager til at flygte. Sjovt også kombinere former, prints og farver til at bringe nødhjælp i rummet og få en rapport meget varm. Det vil bare være kæreste komfortabelt at dvale i fred.

stor hyggelig pastel soveværelse
© Zara Home

Intet bedre end at formere trykt og pastel lag på dit værelse til en hyggelig øjeblikkelig virkning.

Styrkelse af indretning med meget bløde tæpper at skabe et stort hyggeligt værelse

Tæppet design forbliver perfekte tilbehør til at bringe dybde og varme udsmykning af et stort soveværelse. Så hvis du ønsker at gøre dit værelse mere hyggeligt, fluffy XXL placeret ved siden af ​​sengen måtten vil gøre helt tilfældet.

For at tilføje tegn til udseendet af et stort soveværelse, oven anderledes tyk og fluffy tæppe, helst hår, for en meget hyggelig skandinavisk effekt. Han savnede mere end en blød side stol til at arrangere dig en lille læsehjørne i en rolig måde hygge.

stor hyggelig værelse deco
© Sweatpea & Willow

Klæd dine trægulve med fluffy tæppe stilfuldt og hyggeligt. Selv hvis du får op med venstre fod, kan du kun bukke under for charmen i dette meget blødt materiale.

Et stort hyggeligt værelse med et blødt lys

For at gøre et stort rum mere hyggeligt, er der et trick: den lyser spil. Faktisk vil du få en hyggelig atmosfære ved at gange små lyskilder på tværs af lokalet.

Tricket er at holde kun de maksimale 40-watt pærer for at skabe en mere intim blødt lys i rummet. Spil på sengelamper, industrielle lamper, små funktionelle og nogle lanterner deco sconces at få en dejlig blødt lys. garanteret hyggelig effekt.

stor hyggelig rød blå værelse
© Go Moderne Møbler

Regn med små lyskilder i dit soveværelse som sengelamper til at skabe en varm glød i dit værelse.

Et stort hyggeligt værelse ved at tilføje et strejf af grøn

Tilføj prikken over i'et til din kokon tilføje nogle grønne planter. De vil blive arrangeret i graduering på en hylde mellem to bøger i et hjørne på gulvet, i samlingen i vindueskarmen eller fint suspenderet: der er mange måder at gøre udsmykningen af ​​et stort rum hyggeligere hjælp af planter.

Rigtig frisk pust i et stort rum, indendørs planter er i perfekt harmoni med pastelfarver for at tilføje sødme. Hvad får en dejlig hyggelig vinterhave og optimere et stort rum.

stor grå hyggeligt værelse
© Den franske værelses Co