Opmærksomhed på størrelse

Hvis tæpper bringe en masse varme til det rum, de klæder, de ikke gør dem nemme at bruge i udsmykningen. Faktisk skal vi tage hensyn til størrelsen af ​​tæppet, dens materiale og farve, men også den del, som den er beregnet til. Her er nogle fejl for at undgå, når du tilbyder et tæppe.

Vælg ikke for tyk tæppe

Hvis et tykt tæppe kan være meget behageligt i et rum at smutte sine fødder ind i en blød konsistens, er det ikke en god idé i hvert værelse. Først, være opmærksom på, at du skal være opmærksom på tykkelsen af ​​tæppet ikke hindrer åbning af dørene. så sørg for at fjerne tæppet åbninger eller vælge en tyndere mat. Hvis du placerer gulvtæppet i en passage rum, pas tykt tæppe er ofte mere skrøbelige, det er en smule tæppe for eksempel. De mange passager flade og hurtigt slides gulvtæppet, og det vil ikke se godt ud.

Tag ikke for små eller for store tæpper

Størrelsen af ​​måtten er en vigtig ting! At vælge den rigtige størrelse, skal du bestemme den plads, det vil besætte. Hvis du vil have dit tæppe i stuen sofabordet for eksempel vil kræve, at den overstiger mindst 60cm på hver side, så de ikke visuelt at reducere størrelsen af ​​møbler eller rummet. I resten af ​​huset er den samme: at sikre, at tæppet passer proportionerne af værelserne.

Må ikke overse den dekorative udseende

Et tæppe er ikke kun behageligt! Det vil hjælpe med at bringe deco-stil til din indretning. Også kigge efter valg af farver og mulige motiver. Du kan vælge en rød løber i et pop inde i en taupe tæppe i klassisk indretning, mønster ruller til Zen inde ... Som sag, det er det samme for naturen stil vælge en bambus måtten eller andet naturligt materiale, så til en hytte stil du spiller på imiteret pels.

Husk praktisk

Endelig skal du huske, at tæpper kræver meget lidt vedligeholdelse som gulvtæppet. Det vil selvfølgelig være støvsuget regelmæssigt. Hvis dit tæppe er i posten, sørg for at det ikke er for rodet, som det kan indsamle snavs udefra. Hvis du har kæledyr, undgå mørke tæpper, så hårene ikke er for blinde. Og hvis du er klodset, glem alt for lyse tæppe!