Antibakteriel, linoleum er ideel til sengen&# 039; barn

Linoleum, ikke at forveksle med PVC, er en høj kvalitet gulve, let at installere og fremstillet af naturlige materialer. Præsentation af nye mulige variationer af linoleum.

Linoleum op med trendy farver!

Som alle traditionelle materialer, fra sin oprindelse, linoleum var i stand til at tilpasse sig skiftende smag, hvad angår arkitektur og udsmykning. øjeblikket nyder de bedste teknologier udviklet af forskning, er det en relevant reaktion på udstyre alle typer af bygninger og anvendelser. Som anført i virksomheden Tarkett specialist linoleum, "ser han faktisk meget søgt for sin noble fremtoning, perfekt autentiske og tidløse, der passer nemt i mange lokale". Det er også værdsat for sin robusthed og dens vedligeholdelse.

Vi glemmer den triste lino gulv, der dækker sygehusene, linoleum 2010 version er øverste indretning! Helt i tråd med de nuværende interiør design tendenser, der er en lino tilbud med bemærkelsesværdige farvevariationer. Tarkett og tilbyder uendelige designmuligheder til at skabe koordinerede og personlige dekorationer rum. De 68 farver sin nye serie Linosom kan spille på alle fronter, med plain eller marmorerede mønstre, effektive modeller i røde og orange dominerende, ultra-moderne til mere dæmpede atmosfærer, moderne i nuancer gul eller lilla, Zen med lyse hvidt ...

deco linoleum LPX Marmorette planteskole
© DOMUS GREEN MATERIALER

Hos Forbo Marmoleum Click området er tilgængelig i en bred palet af 21 farver, der passer til alle typer af møbler og materialer af moderne arkitektur. Mulighederne for dekorative kombinationer er uendelige, da kan alle koordineres de 21 farver i blade (90 x 30 cm) og plader (30 x 30 cm). Serien byder bløde farver på en neutral tone, klare farver til at lysne interiører, friske farver til at dulme, lyse farver udvide rummet ... En palet af varme beiges, dyb brun, chokolade og også meget citrus farver (som gul, grøn og hindbær) oplive denne samling og kan skabe uendelige effekter.

lino gulvbelægning Marmoleum Click Forbo
© FORBO

Hvordan at sætte linoleum?

For æglæggende linoleum, pas på! Den virkelige linoleum har intet at gøre med PVC belægninger eller andre syntetiske jord lave ende. Linoleum er en gulvbelægning fremstillet af linolie, kork pulver og træharpiks, kridt og pigmenter, alle knyttet til en Jute. Det er derfor meget mere resistent, meget stiv og vanskelig at skære. Du kan prøve at spørge dig selv, men det er stadig anbefales for at sikre et perfekt resultat at kalde en professionel. Dette er især hvad Tarkett kræver installation af disse produkter. Hos Forbo, indførelse af Marmoleum Click er mindre vanskelig, takket være en enkel tilslutning systemet: skal du blot klikke panelerne på plads på jorden. Marmoleum Click paneler er brede og efterlader ingen spor af synlige sæl på gulvet, når samlet, som gør det muligt at opnå en glat finish. Installationen foretages uden lim og bruge værelse straks.

Vores gode adresser

Forbo: www.forbo-flooring.fr

Tarkett www.tarkett.fr

Domus Green Materialer: www.domus-materiaux.fr og www.les-materiaux-verts.fr

Thermopal: www.thermopal.com

Meister www.meister.com

belægning linoleumsgulve Forbo Marmoleum Click
© FORBO