Udnævnelsen af ​​designet og udviklingen i dit badeværelse

Med hensyn til badeværelser, er tendensen den walk-in bruser. stueetagen åben til rummet, walk-in bruser har en indbygget vand recovery system direkte ind i pladen, med en let skrånende gulv. Let tilgængeligt og tilbyder stor komfort i brug, er walk-in bruser blive den ideelle og uundværlig løsning i badeværelset.

Den italienske brusebad: flere fordele

walk-åbent badeværelse, en walk-in bruser har ingen gang til adgang til den. En praktisk funktionalitet ideel for børn, ældre eller handicappede. Denne installation giver frie tøjler til hans kreativitet med hensyn til hans baggrund: sten, poleret beton, fliser, mosaik ... Alle materialer er berettiget, især da bruseren systemet italienske passer alle badeværelse stilarter og at uanset deres overflade. En anden fordel ved walk-in bruser, nem vedligeholdelse. Består af flade og glatte overflader, er det tilstrækkeligt en lille skraber at rengøre og evakuere vandet.

italiensk brusebad
© Artis Group

Vigtige forholdsregler ved installation af en italiensk brusebad

Et walk-in bruser, det er smukt, det tilføjer stil til badeværelset, men dette indebærer en række begrænsninger, især under installationen. Ved renovering et badeværelse til at installere en brusekabine, der er behov for relativt betydeligt arbejde. Skal begynde med at sikre, at det er muligt at integrere hele systemet, som omfatter stik, vandlås og flyder ned i jorden. Ellers skal han beslutte at ophøje skuffen område. Bruseren er ikke længere et niveau og derfor mere italiensk! Hertil kommer, er det bydende nødvendigt at kontrollere tætheden af ​​bruser og glem ikke at skabe en svag hældning for at lette dræning af vand mod afløbet. Hvis der er installeret dårligt gennemtænkt, kan der opstå vandskader til dit hjem for uheldige konsekvenser. Det er derfor, det anbefales kraftigt at installere et gulvafløb ved høj hastighed til hurtigt at evakuere vand og undgå enhver risiko for oversvømmelse.

makro italiensk Shower
© Makro

Tilpasning af brusekabine

Der er flere måder at gøre sin unikke bruseniche. Hver kan begynde med at spille den stil, du ønsker at give ham: antikke, moderne, style hammam ... På samme måde kan forskellige væg stilarter klæde en brusekabine: transparent eller matteret glas, glas, mursten, beton. Forskellige typer af belægninger såsom gulvfliser, mosaik, marmor, teak eller meget moderne poleret beton kan anvendes på gulvet og på væggene i en brusekabine.

Pas greb!

Installer i hans badeværelse en walk-in bruser er god. Tænk sikkerhed for at nyde det, det er endnu bedre! Derfor, for at undgå at glide, er det yderst tilrådeligt at vælge skridsikre materiale om gulvet i bruser. Hvis bruseren er udenfor, teak gulv, for eksempel perfekt angivet. For flere traditionelle brusere, ruller eller i små formater mosaikfliser begrænser glathed af jorden uden at ændre afløb.

Italiensk serenade plads Shower
© Espace Aubade