Med en beige værelse, opdage de ideelle farver til dit sengetøj

Den beige dukket op i de seneste år i toppen af ​​de foretrukne farver til dekoration. Grunden? Den beige, herunder muldvarp farve er forbundet med ro og naturlig. Hvad kunne være mere logisk end at forsøge at dække væggene i hans værelse? Det er fortsat kun at klæde din seng med matchende sengetøj eller omvendt, kontrasterende. Hvad er den bedste løsning? Her er fire løsninger for en perfekt sengelinned i en beige værelse.

beige værelse og linned beige seng

Hvis du vælger farven beige til ro og afklarethed det giver off, kan du ønsker at fortsætte dette momentum med en sengelinned i lignende nuancer. Dette er en god løsning, især hvis rummet har sådan en lys træ gulv eller kurvemøbler. Alt sammen danner en meget beroligende velegnet til et værelse. For at undgå monotoni monokrom, skal du sørge for at holde et par lyse hvide taster for øjet trækkes, når ind i lokalet.

beige beige linned rum
© DR

En tilbagevenden til naturen

beige værelse og linned grå seng

Du ønsker at beholde den rolige side af beige, men der tilføjer en atmosfære lidt skarpere? I dette tilfælde vælger et dynebetræk i nuancer af grå og meget bleg blå. I denne konfiguration den rolige side af beige bjørne på mineralske noter. Dette vil fungere godt, hvis du ønsker at forestille sig sådan et værelse ved havet stil. For at afslutte indretningen af ​​rummet, holder kun de farver og materialer i neutrale farver. Alt for lyse farve ville ødelægge alt.

beige værelse linned grå t m hjem
© H&M

Forsikringen dækker ikke gøre falsk seddel

beige værelse og sengelinned gul

Den beige farve på væggene er også anerkendt for børneværelser. Hun holder en blød miljø, der passer til den barnlige side uden at gå til den traditionelle pink og blå. Hvis du vil tilpasse en lidt mere plads, kan du stadig associere beige bevaret med en anden kraftigere farve som gul sennep. Denne duo vil bringe et strejf af elegance og perfekt sødme eksempelvis rummet af en lille pige.

gul linned beige værelse Redoubt
© La Redoute

En vind af modernitet med sennepsgul

beige værelse og sengetøj lilla

Sidste chance for at kombinere beige med en skarpere farver: lilla og derivater. Dette kommer blødgøre lilla, der har tendens til at sejre. Med beige, kan du bruge farver som aubergine eller blomme uden at risikere overdosis. Sættet vil skabe en varm og raffineret miljø. Også vælge bløde materialer (såsom fløjl eller uld strik), der vil give et yderligere argument denne cocooning ånd. I sidste ende, får du en plads klog, men med et strejf af fantasi.

beige linned rum lyserød leroy merlin
© Leroy Merlin

Aubergine, en tidløs klassiker