Når teknologi møder design

Denne sommer, alle former for frosne delikatesser fylde frysere. Dette er en mulighed for at ændre køleskabet! Og hvis vi tilbudt en SMEG enhed? Halvvejs mellem teknologi, design, retro farver og stil, køleskabe italiensk mærke er et must-have for at sublimere køkkenet!

Meget æstetiske køleskabe

Kombiner funktionalitet og design: Det er mottoet og koncept, der gjorde mærket berømt SMEG. Chamboulant de hvidhed kode husholdningsprodukter, nu mærket sælger for omkring tres år farverige apparater unikt look. Hvis du er træt af din klassiske gamle køleskab, er det tid til at tænke over flere æstetiske muligheder, der vil fikse op i køkkenet.

SMEG køleskabe vil utvivlsomt overraske dig: afrundede linjer, en vintage stil af den elegante og lyse rustfrit stål og en bred vifte af farver til ethvert humør. Azure blå eller kongeblå, orange, rød, sort, pink, metallic grå, off white, solskin gul, creme, bleg grøn eller grøn æble: du er EM for valg. Der er endnu mere design version af flerfarvede striber intervaller, britisk eller italiensk flag.

Denne ekstraordinære køleskab ejendom for at sikre en omkostning. Vi holdet denne dejlige perle fra 828 € i apparatet butikker.