Have testet indretningen Soup & Co siden om kort tid, kunne jeg sætte pris på de fordele, men også de mangler. På listen over ting at forbedre, jeg fandt en skam ikke at gøre supper med bidder i det som Minestrone, for cons jeg virkelig godt lide alsidigheden i den enhed, der ikke var tilfreds med at være en simpel elektrisk suppe bar.

Moulinex synes at have identificeret de styrker og svagheder i sit produkt siden tilbyder nu en ny model for Soup & Co er endnu mere alsidig.

Moulinex suppe & amp; Co damp
© Moulinex

Dette er Moulinex LM9031B1 en suppe & Co, som kommer med en rustfri stål kurv og en aftagelig ærme. En anden nyhed er, at det har en ny 30-minutters program dedikeret til dampning.

Moulinex suppe & amp; Co damper
© Moulinex

Denne rustfrit stål kurv kan bruges på to måder: enten med dampen program, der giver dig mulighed for at tilberede grøntsager, kød og fisk, eller ved at nedsænke kurven i en væske med supper programmer til at lave supper med bidder i det som mad i kurven, vil ikke blandes. den suppe&Co tager således et andet trin i dens alsidighed.

Vi beklager imidlertid, at denne udvikling er ikke kompatibel med ældre modeller fra hvad jeg forstår. Det virker ikke i virkeligheden muligt at senere tilføje denne kurv på eksisterende modeller, dels fordi de ikke er udstyret med dampen programmet. I betragtning af den lave pris forskel mellem denne model og den gamle (ca. 30 €), så jeg foreslår, hvis du tror at købe en suppe&Co være opmærksom på henvisningen til ikke glip af denne nyhed, som efter min mening, kommer til at tale om det.

Moulinex Soup&Co LM9031B1 229 €

Edit oktober 5: i henhold til en læser, vil damper være kompatible med ældre modeller! Selvom selvfølgelig vil du ikke drage fordel af den damp-programmet.