Før jeg giver dig falsk håb: nej Jeg vil ikke tale om&# 039; en langsom komfur med integreret webcam, men hvem ved, vil vi tale kan være i fem år.

Intet som en vinter søndag til simre langsomt en god, styrkende fad som en pot-au-feu! det kræver desværre nogle ofre som at nægte børn til at lave en snemand eller udskyde besøg på museet eller afvise invitationen til at lave en køre med hans (hendes) bedst (e) ami (e).

"Jeg kan ikke, jeg har min pot-au-feu i brand!"

Den pot-au-feu eller sjov, vælge!

Det var på det tidspunkt, at elektriske langsom komfurer gør os i øjet, en bedre fremtid lover en perfekt verden, vi kunne drage fuld fordel af slaget ved snebolde med børnene uden frygt for brændende lugt (i bedste fald) eller brændt hus (i værste fald).

Hvor god er elektriske langsom komfurer i sandhed? Har de giver virkelig de samme resultater som jern pan for eksempel? Er de virkelig uafhængig eller er det stadig et kig? Så mange spørgsmål, der forbliver ubesvaret, fordi jeg ikke ved, det er hvad der bliver sagt! Men hvis jeg nu var at købe en langsom komfur, her er et udvalg af, hvad der synes at være den mest interessante på markedet.

1 Den billigste

Surprise! En af de mest tilgængelige økonomisk elektriske langsom komfurer er Kenwood mærke. Den Kenwood CP658 er i øjeblikket tilgængelig fra 43 € eller halvdelen af, hvad normalt koster sådanne anordninger. Med en kapacitet på 6,5 liter, den består af en emaljeret lerkrukke som hviler i et metalhus udstyret med en elektrisk modstand. Denne langsomme komfur har også en bedrift funktion varm men ingen timer. Så vi glemmer slag i snebolde!

Kenwood cp658
© Kenwood

2 lille ny

Seb nylig udgivet Mijot Cook. Med en kapacitet på 5,7 liter er 6 personer, den har to temperaturniveauer (90 ° og 120 ° C) og en timer (2 til 20 timer). En Boost funktion for hurtigt at hæve temperaturen når den er åben under tilberedningen. Beholderen er keramik og det har også en holdefunktion er varm. På internettet, kan det findes fra 113 € om.

Seb Mijot'cook
© Seb

3 Den mest alsidige

Her taler vi mere end Multicooker langsom komfur fordi SIMEO Delicook kan forberede ris, pasta, supper, dampede retter, gryderetter eller grill funktion takket være sine 8 programmer. Med en kapacitet på 4 liter, til Delicook programmere tilberedningstiden, men også til en forsinket start (stor for at sove i!).

På internettet kan det findes fra 150 € og som SIMEO øjeblikket refunderer dig 50 € på køb af denne enhed, vil det derfor koste omkring 100 €.

Elektriske langsom komfurer til at overvåge ... børnene!

4 mere gennemsigtig

Til gengæld Riviera & Bar, foreslår en hærdet glas komfur, som gør det muligt at beundre den madlavning hans skålen (så virkelig du har intet andet at gøre). Det tilbyder to niveauer af temperatur (85 ° til 95 ° og lav til høj). Uden timeren Riviera & Bar QD240A har den fordel, løsnes fra sin base og indbringes direkte til tabellen. Koster omkring 72 €.

Riviera & Bar QD 240 et glas lerkrukke
© Riviera&bar

5 Den mest kamæleon

Den Brandt Terracotta MIJ 220 B gør alt for at ligne puljen af ​​vores bedstemor, men ikke desto mindre skjuler en LCD-skærm til at vise tilberedningstiden. En termostat med to positioner (det ligner alle langsom komfurer gøre det samme til sidst) og en timer 0 til 10 timer. Side materialer omfatter keramik igen. Pris til side, tæller omkring 68 €.

Brandt mij220
© Brandt

konklusion

Nå faktisk er jeg ikke mere avanceret, bortset fra at det ikke ser så stor, som man kunne tro. Og i sidste ende, jeg ved stadig ikke, hvis vi siger langsom komfur eller elektriske komfurer |!