Alt er lettere med de rigtige værktøjer!

Jeg tog ud en gammel artiklen hylder. Jeg tænkte at kigge med glæde Bedste Pastry onsdag aften og finde, at alle disse år de brandpartnere var forblevet trofaste. På det tidspunkt mange mennesker havde spurgt mig de nøjagtige referencer, da produkterne ikke kan annoncere i løbet af programmet. Jeg forsøgte at opfylde de forventninger, forsøger at gætte navnet på de anvendte produkter. Jeg var om udfordringen og som nu størstedelen af ​​udstyr, der bruges af konditorer kandidater har ikke ændret sig, jeg foreslår at give dig resultatet af min undersøgelse.

Vi begynder med robotter og kedler er gode, som du gættet, fra indsamling af Kenwood kmix. Farven blev især fascineret dig som giver mening, fordi det er en speciel serie kaldet kmix butik. Hvis andre apparater såsom kedel, kaffemaskine og brødrister er tilgængelige i blå og pink, dette er desværre ikke tilfældet for robotter, der ikke markedsføres endnu (ankommer i butikkerne i 2013) .

kmix bedste patissier

Jeg giver dig alle de samme referencer kedler selv om jeg ved, at robotterne dig mere interesseret.

Kenwood kmix kedel magenta, SJM029, omkring 70 €

Kenwood kmix Kettle blå, SJM023, omkring 70 €

For store husholdningsapparater, har vi set i baggrunden af ​​pastelfarvede køleskabe SMEG mærke. Det var forholdsvis let at finde, fordi de er virkelig karakteristisk. På scenen af ​​skyderiet, blev flere modeller præsenteret med en FOB 30 AZS i blå eller lyserød FAB 32 RO.

køleskab bedst patissier

Smeg FAB 30 AZ køleskab, omkring 1500 €

Smeg FAB køleskab RO 32, 1500 € 

Jeg havde flere problemer med showets ovnen, men da køleskabe var Smeg mærke jeg konkluderede, at ovnene var at komme fra det samme sted af praktiske grunde. Dette var tilfældet, og ovnen er derfor et Smeg, dette er ovnen i Cortina indsamling, SCP750AX8.

bedste wienerbrød ovn

Smeg ovn SCP750AX8 Cortina, omkring 700 €

Side redskaber, jeg var i tvivl, så jeg foretrækker ikke at brainstorme at skuffe, men jeg fandt stadig en, der interesserede mig mest, det vil sige valsen bagning den mærkelige facon. Dette er den kagerulle Totally Bambus brand i Lola kollektion.

bedste wienerbrød roll

Helt Bambus kagerulle Lola fra 16 €

For forme og bageplader, de er alle fra indsamling af AirBake Tefal. Disse forme har det særkende at have en bund, der består af to plader adskilt af et luftlag for at sikre selv madlavning.

Tefal madlavning pan - 002,918 - AIRBAKE - bageforme - 27 cm

AirBake Tefal stål pan pie 27 cm, 12,49 €, kage pan 23 cm, 12,49 €, Wide kageform 24 x 14 cm, 12,49 €, kage pan 23 cm kvadrat, 12,49 € wienerbrød plade 31 x 36 cm, € 12,49 og wienerbrød plade 36 x 41 cm, € 13,99.

Bare nødt til at gøre udsmykningen af ​​showet i dit køkken!