Vores råd til at vælge køkkenet for dig!

Du endelig besluttet at gøre en reel køkken, men nu vil alle muligheder til rådighed for dig ikke rigtig hjælpe dig! Køkken kit eller sædvane? Æstetik eller praktisk? Og budgettet i? Her er vores tips til at vælge køkkenet, der vil tillade dig at piske op lækre måltider!

Fordelene ved et køkken kit

Hvis du bor i en ny eller nyere boliger, du har ingen særlige krav til de materialer og du satse på alt det praktiske fra et køkken, løsningen af ​​et kit køkken er måske for dig!

Et køkken kit består af elementer og møbler forudfattede standarder i standardstørrelser. Hvis dimensionerne matche og hvis møblerne egnet, kan du helt gøre op dit køkken og bortskaffe det som du vil. Et køkken kit giver høj modularitet men det vil være dit eget personlige præg i forhold til dine møbler. Men der vil være nogle elementer til dine handlinger som arbejdsplanen.

Hvis du er god handyman, kan du starte med dit køkken fra køb og endda op selv. Men generelt, skilte tilbyder kit køkkener altid have en professionel til at ride hjem.

Udstyret køkken ikea
© Ikea

Et køkken kit er praktisk og nem at installere

Hvorfor vælge en skræddersyet køkken

Hvis det rum, hvor ligger dit køkken har afrundede, ikke-standard højder, skæve vinkler; hvis du ved præcis, hvilke materialer du vil bruge, og hvis de er specifikke, kort sagt, hvis dit værelse er ikke helt standard og med en stærk smag, anbefaler vi, at du går ind for en skræddersyet køkken.

En skræddersyet køkken er lavet af en håndværker eller cuisiniste, appel til dem er sikkerhed for at optimere alle rum og kan tilpasse præcis den måde du ønsker dette rum, vælge materialer, elementer. I modsætning til køkken kit meget hurtig levering, skal der være en leveringstid meget længere, fordi alle de elementer, du har valgt, vil blive designet og fremstillet i køkkenet designer eller håndværker, inden det bringes i hjemmet.

udstyret køkken åben schmidt
© Schmidt

En skræddersyet køkken, for maksimal tilpasning

Et budget for ethvert køkken

Du ønsker at gentage dit køkken, men du ved ikke, hvad budget for dette projekt. Investering i et køkken kan hurtigt udgøre en væsentlig budget, mellem elementerne i møbler, den mulige apparater, installation og levering, så er det vigtigt at vide, hvor du går! det anses generelt, at der er en forskel på 30% i gennemsnit mellem et køkken kit og en skræddersyet køkken. Faktisk er de elementer i et kit i køkkenet ofte designet serie, standardiserede og de samme materialer. Det antages ofte, at prisen på installationen øger omkostningerne. Så hvis du har et budget og desuden, hvis du bor i en nylig hus med standardmål, kan du absolut vælge køkkenet kit, der er enkel og praktisk. Hvis du foretrækker en maksimal tilpasning med førsteklasses materialer og efter dit budget, orientere dig en skræddersyet køkken.

appelsin hvid køkken
© Ikea

Der er køkkener for enhver pengepung!

Vær den leder!

Du har altid drømt en tilpasset køkken, der opfylder alle dine dekoration ønsker eller vil du hellere satse på hurtig og praktiske side af et køkken kit, gøre eller genindspilning et køkken vil være en betydelig budget til opholdsrum. Så først og fremmest, tænke grundigt over brugen du foretager af dette stykke. Tænk over den tid du bruger på denne plads, hvis du kan lide at lave mad nice måltider, eller hvis du er bare varme dine frosne bakker, hvis du er typen til at gemme mange retter og fødevarer eller hvis du ikke har brug lagerparti.

Du er den leder!

At vælge udstyret køkken
© Ikea

Vælg et køkken, der passer dig!