Ny inredning trender och tips

Med övergången till vintertid, kommer ljuset att bli allt viktigare! Nu är det artificiellt ljus som kommer att dominera din inredning. Så för att hjälpa dig att få igenom detta, inbjuder vi dig att upptäcka nya trender och råd Deco i belysning för att lysa upp din inredning mycket långt!

Belysningen, en teknisk fråga

Om ljuset är inte en lätt uppgift, eftersom tekniken utvecklas ständigt och det är ibland svårt att navigera. Men inte panik, Deco.fr återvänder till LED-tekniken blir allt en plats i våra hem och gör dig till en kort kurs om användning av belysning. Du kommer också att upptäcka hur man använder nya funktioner som ljusa band för att markera ditt hem på ett originellt sätt och du kommer att lära sig vad misstag att undvika för god belysning.

Att välja en belysnings inredning

Och för att hjälpa dig att välja en dekorativ belysning som lätt passar in i ditt hem, erbjuder Deco.fr en snabb överblick över nya trender med multisuspensions till vardagsrummet och matsalen samt ett särskilt urval för barnrum. Ju mer vågad kan doppa i ljus roliga val och de som söker praktiska lösningar på toaletten också hitta sin lycka. Slutligen kommer du att upptäcka en sann saga Deco upptäcka undervisar Laurie Lätt och mycket dekorativa samlingar.