Installer selv køkkenet af dine drømme

Installer køkkenet af dine drømme, det er muligt! Din elektriske installation er funktionel og standarder, er dit køkken plan etableret, er det tid til installation af dit køkken. Følg denne vejledning beskriver trin for trin installation, montage Lyddæmpning installere apparater.

Installationen af ​​et køkken: forberedelse og installation af sænkekasser

Boksene er grundlaget for dit køkken. For at montere disse og for at opnå de forskellige trin, du Snup en komplet udstyr, herunder følgende værktøjer: et målebånd, et vaterpas, en klemme, beskyttelsesbriller, en håndsav en stiksav, en hammer, skruetrækkere, en metal lineal, et kvadrat, bukke, en boremaskine / driver, en silicone pistol, skruenøgle, tape, en kutter og en klemme multiprise.Les lave sænkekasser er de første komponenter, der skal samles. Monter dem en efter en, begyndende med dem beregnet til at finde enderne af et emne. Når alle kasser arrangeret lav, kontrollere, om alt er lige med et vaterpas, før fastsættelse dem permanent. Foretag de nødvendige udskæringer til passage af kabler og rør. For at opnå bedre stabilitet af hele, den ideelle er at sikre møblerne i dem, ud over at fastsættelse af væggene. Klemmerne vil være nyttigt at holde møblerne sæt under fiksering. Det blev derefter årsskiftet høje kasser, der skal placeres.

installation køkkenmøbler
© Fotolia

Installationen af ​​et køkken: montering af arbejdsplanen

Når installerede baser, er det tid til at gå videre med udlægningen af ​​arbejdsplanen. Skær det til størrelse og placere den hvor du vil, uden at rettelsen til nu. I denne arbejdsplan, lave et hul til at rumme vasken. derefter skrue bordpladen til kassen. Sæt silikone på kanten af ​​hullet, og derefter placere din vask. At sikre en god tætning, beskytte kanterne med tape og derefter falde igen et tyndt silicone lag på kanten af ​​vasken. Glatte det hele med en finger dyppet i opvaskemiddel. Fortsæt på samme måde til at udføre en placering til kogepladen. Gå nu til slut. Pasta Kantfoliering langs kanterne ved hjælp af neopren klæbemiddel. Når limen tørrer, justere ved at skære de udragende dele. Når dette arbejde er afsluttet, vil du være i stand til at spørge, og tilslut hanerne.

Installation lav køkkenmøbler
© Fotolia

Installationen af ​​et køkken: montering af hætten og apparatet

Dette sidste skridt bør være en leg. Det er bygget forskellige apparater (ovn, køleskab ...) i deres respektive placeringer. Montering af hætten er ikke meget kompliceret. Men sørg for at holde en afstand på mellem 65 og 75 centimeter mellem hætten og kogepladen. 70 centimeter fra hinanden er nødvendige for gas køkkener, 65 centimeter er nok, hvis du installerer en keramisk kogeplade. For lav hætte er besværlig at tilberede. For høj, betyder det ikke suge lugt optimalt. For at montere hætten, behøver du kun at nøje følge de oplysninger, som leverandøren. Derefter proppen i rummet billede og slutte den til udløbsdysen.