14 betagende smukke pools

Hach ja, en pool i haven, det ville være noget godt. Fordi så, efter en lang dag på arbejde, kunne vi være i haven og vores
egen pool at hvile. Det ville være ren luksus. Men det ved vi også
at en pulje er en investering, og at en planlægning går forud for den
skal. Ikke desto mindre kan vi ikke tage det, du 14 smukke puljer
forestille sig. Og hvad arkitekterne er kommet med, lad os se nærmere på. 

2. Pizzaovnen lige ved siden af ​​den

En gårdhave er aldrig komplet, medmindre den gemmer en grill et eller andet sted. Dette gårdhaveområde har mere end det. Ud over en smuk lille pool med træterrasse ligger der lige ved siden af ​​en pizzaovn, der kan bruges af forteltet på regnfulde dage. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Moderne design

Ekstremt ædle er dette smukt moderne hus, der kommer gennem den stilfulde og oplyste pool endnu mere luksuriøs. Hvem kan leve sådan, kan være heldig. 

4. En pool i den grønne græsplæne

Mindre, men ikke mindre fint, det er i denne have. Puljen er sat i midten af ​​frodige grønne græsplæner - et paradis for både børn og voksne.

5. Luksuriøs privatliv

Puljen, som præsenteres her, er lille og håndterbar, men det betyder ikke, at vi ikke beskæftiger os med et perfekt sted at nyde her. Beliggende i huset arkitektur, er det så beskyttet, at det ikke tillader nogen eksterne synspunkter. 

6. Smukt med syn

Vores næste eksempel viser en middelhavsinspireret pool med komfortable loungestole, indbydende parkland med palmer og en lavtliggende swimmingpool, der også er egnet til børn. 

7. Varm og hyggelig - trædæk

Et trædæk omkring poolen sikrer, at så små snavspartikler som muligt bliver båret ind i poolområdet. Og dækket er vidunderligt nemt at rengøre. 

8. Enestående terrasse midt i poolen

Her har arkitekterne ikke kun planlagt en pool, men også en terrasse, som ligger i centrum af poolen og kan nås via en lille bro. Et tilbagetog, som ikke kun er behageligt, men børn også sjovt med poolens specielle arkitektur. 

9. Moderne design med stor elegance

Så moderne som denne bygning er også baghaven. Midt i det: En moderne oval formet pool med eget spabad. 

10. Designet ned til mindste detalje

Hyggelige siddepladser i forskellige områder og med smukke tekstiler, en simpel brændeovn og en smuk pool: I dette kompleks, som er særligt velegnet til afslapning og nydelse, er alt lige rigtigt. 

11. Idyllisk baggård atmosfære med pool

I denne bygning har planlæggerne lagt poolen i centrum af gården - skaber en betagende atmosfære og et poolområde, som kan indføres fra alle vinkler.

12. Slank og lang

Denne pool er til svømmere blandt os. Fordi den virkelige attraktion er længden af ​​swimmingpoolen, som strækker sig over hele bredden af ​​huset. Så vi kunne trække vores spor her hver dag. 

13. Små pool i landlig stil

Nogle gange behøver en swimmingpool ikke være stor nok til at slappe af dine muskler eller tage en pause fra hverdagen. Midt i landet hus stil, udgør poolen en karakteristisk blå mærke i en romantisk have. 

14. Panorama

Endelig har vi noget at drømme om: Hvad kunne være bedre end at afslutte en lang dag i en pulje med en sådan solnedgang. Selvom det kun er muligt for de fleste af os på ferie, er det smukt. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: