Vores råd til et funktionelt køkken

Ved udformningen af ​​køkkenet, er det vigtigt at bestemme arrangementet af elementerne i rummet. Implementeringen skal følge nogle regler for at optimere driften af ​​udstyr og til at lette dine bevægelser i køkkenet. Her er nogle fejl for at undgå for ideel køkken.

Køleskabet bør ikke være tæt på en varmekilde

Det er en grundlæggende regel: Køleskabet skal placeres så langt væk fra komfur og ovn. Mens begge enheder er for tæt på, kan køleskabet lide og forbruge mere energi til at opretholde en lav temperatur. Ved at flytte køleskabet, du øge dens levetid og bevare planeten.

Vasken skal ikke være væk fra arbejdsområder

I køkkenet, som regel turen gjort en del af arbejdsplanen eller kogepladen for at gå til vasken. Så for at undgå unødvendige rejser, placere vasken i en central beliggenhed, både tæt på kogepladen og bordplade eller blok.

Øen skal ikke være for langt fra resten af ​​køkkenet

Hvis du planlægger at installere en ø i dit værelse, er det vigtigt, at det er langt væk fra resten af ​​køkkenelementer. Faktisk vil du flytte mange gange mellem vask, kogeplader og øen, så sørg for at det er ikke alt for fjern eller excentrisk.

Du skal ikke hindre trafikken, når madlavning

Endelig skal du sørge for, at strømmen lettes i køkkenet. Til dette er det nødvendigt, at dine varer ikke er for tæt på hinanden. Sørg for, at to personer kan krydse for ikke at blokere vejen, når du er madlavning.

Må ikke overse højden af ​​dit køkken møbler

Ifølge køkken designer, der er ansvarlig for dit projekt, kan du vælge højden af ​​møblerne. Så tøv ikke med at vælge den højeste møbler, hvis du er store for ikke at skabe tilbage problem. Ligeledes overveje højden på skabene, så de ikke forstyrrer aktiviteter, og at alle kan få adgang til.