Tips til at få det rigtige på købstidspunktet

Ligesom alle de køkkenmøbler, bør barstol ikke vælge let. Hvis du planlægger at erhverve en (eller flere) snart, må vi stille de rigtige spørgsmål ikke til at fortryde dit køb. Faktisk skal der tages mange parametre i betragtning til dine møbler eller perfektionere din bar eller spiseplads. Her er vores tips.

Hvad højde for min barstol?

Der er barstole modeller og andre ledende. Alt afhænger af layoutet af dit køkken og området omkring, hvor du ønsker at installere dette møde. Hvis du har små børn, også høje stole kunne være kilde til sår. Tilsvarende vil en lav spiseplads eller et klapbord være mere funktionelle med lave stole. Tværtimod, hvis du har mere end 1 meter bardisk, bør du vælge høje stole.

høj barstole køkken bardisk KFF
© KFF

Hvilken stil for min barstol?

Igen er det ikke mangel på valg! I et moderne køkken, der er fokus på yderst raffineret design og afføring. Der er metal modeller eller meget tidløs hvid lak.

hvid barstol skandinavisk stil design Formål
© Formål

Men hvis du foretrækker en mere industriel stil, vælge retro siddende eller træ. I en bistro madlavning, vintage spillekort med antikke møbler eller nyttiggørelse. Endelig, hvis du ønsker at sætte farve i et lille køkken, vælg pop afføring i blå farver, orange eller gul.

farverige træ barstole Alinea
© Stk

En barstol med eller uden ryg?

Alt er et spørgsmål om smag og anvendelse. Hvis du bruger din afføring hver dag, og du har børn, vil siddende med ryglæn være mere behageligt, mens at blive meget designe møbler. Dog vil purister foretrækker den klassiske backless afføring, hvilket giver et lidt vintage look til rummet og også fylder mindre, da du lettere kan passe under et spisebord.

hvidt køkken barstol Delamaison
© Delamaison

En foldning barstol

For at optimere en smal køkken, anbefaler vi, at du vælger en sammenfoldelig barstol. Derefter kan du gemme lettere og fjern kun når spise måltider. Folding modeller er lige så rart og er ideel til en udtrækkeligt bord for eksempel.

folde køkken barstole Ikea
© Ikea