dekorativt element i sin egen ret, bør de køkken gardiner vælges med omhu! Før du installerer dem, så læs vores værdifulde råd ...

Installer gardiner i et køkken kræver overvejelse af æstetiske og funktionelle kriterier. Beyond dekorative spørgsmål, bør udvælges dit køkken gardiner overensstemmelse med specifikke krav: fugt, varme, eller forurening som følge af udarbejdelsen af ​​retter ... At begå noget forkert tone, skal du følge vejledningen!

Hvad binder gardin til dit køkken?

Spørg gardiner i et køkken kræver tackle problemet med skruer. Hvis du vælger en traditionel stang, vælge de gardin øjer. Denne type af lynlåse, mere elastiske, mere egnede til anvendelse i et køkken. Faktisk, så glem ikke, at du bliver nødt til at åbne dine vinduer regelmæssigt for at tillade evakuering af lugte, når madlavning. De klip af dit køkken gardin skal være designet til at modstå flere belastninger. Dette er en garanti for lang levetid!

Den type køkken gardiner for dig

Hvis stof gardiner har en ubestridelig charme, de er ikke så velegnet til installation i et køkken. Madlavning er en rodet forretning: fedt eller sauce sprøjt kan plette stoffet af gardiner. Så medmindre dine vinduer er langt fra brændeovnen, lavet snarere valg af syntetiske materialer, hvis vedligeholdelsen er nemmere. Metal blinds har på dette område en klar fordel. Snavs ikke trænge ind i hjertet af det metal, som i høj grad vil lette rense dine køkken gardiner.

køkken persienner
© La Redoute / Castorama

Den gode kompromis? Bomuld eller polyester persienner praksis for at forebygge pletter!

Vælg farven på dit køkken gardin

Når lægge alle de tekniske spørgsmål, er det tid til at tænke på at dekorere dit køkken. Fantasien af ​​designerne er ingen grænser, vil du blive forkælet for valg! Først mulig løsning: matche farven på dine køkken gardiner, at din møbler. Den tone i tone skaber en kontinuitet effekt: øjnene glider behageligt og jævnt, fra et element til et andet. En dristigere alternativ er at installere et køkken gardin farverige, mousserende eller syrnet. I en monokromatisk køkken, så tæppet vil bringe strejf af frækhed, der gør hele forskellen!

Gardiner køkken design
© Vinduer af Melissa

Madlavning mønstrede gardiner til en mere dekorativt præg!