Balancen forbundet til test

Et køkken skala tilsluttet? Jeg benægter ikke, at da jeg så, at det var, jeg spekulerede på, hvad han kunne bringe mere mad. Min nysgerrighed var pirret, så jeg besluttede at kontakte Tefal, så han lånte mig denne nye redskab 2.0 kogetiden af ​​en test.

En balance til det enkle design og nem håndtering

Når du pakker balancen madlavning tilsluttet, ingen overraskelse, det er en balance til den rene og enkle design, der ikke lader opfatter sin teknologiske side i første omgang.

Balancen kan bruges på en traditionel måde, men det giver mening, når man går online.

For at gøre dette, skal du bruge en smartphone eller tablet for at downloade den gratis app (tilgængelig for Android og iOS) Tefal. Gennem anvendelse, vil du have adgang til en virtuel samling af 300 opskrifter til at koge appetitvækker til dessert bid grådige.

Måling balancen vejes forbinde Madlavning
© Amandine LAHURE

Da hans telefon bliver en allieret i køkkenet

Testen eller snarere balancen tests forbundet

For at finde ud af, hvad balancen var i maven, indså jeg flere tests for at se, hvad slags kok hun adresser. Så jeg forberedt tre opskrifter: en citron marengs tærte, en tærte crust og en blød citron.

På en dejlig søndag eftermiddag, jeg begyndte at forberede citron tærte med mine 4 år (der elsker at lave kager med mig).

1. trin: dens Bluetooth-enhed er tilsluttet vægten synkroniserer med smartphone eller tablet. opskriften er valgt i den virtuelle opskrift bog og opskriften er startet.

Tip Praksis: vi kan vælge antallet af gæster / bestik og beregningen af ​​ingredienser sker automatisk. Flere behov for at vide kløft eller formere ¼ liter og 75g, balancen for dig!

Forklaringer på balance tilsluttet Tefal
© Amandine LAHURE

Billeder og videoer, som ikke ledsage dig gennem

Applikationen indeholder en liste over ingredienser og redskaber er nødvendige for opskriften. Så, skridt for skridt, opskriften er detaljeret forklarende tekst, billeder, der viser det fodarbejde eller endda video, når det bliver kompliceret eller et tip er givet.

For nybegyndere i køkkenet, vil du ikke føle sig alene faldt i dit køkken.

Et andet trick praksis: tara og konverteringer er automatiseret mellem gram (kapacitet 10 kg max) og cl.

Den tilsluttede skala børnevenlige
© Amandine LAHURE

Maksimal koncentration og autonomi for lille køkken

Denne skala har en meget legesyge side og er en rigtig aktiv for lille fornemmelse som autonom. For eksempel, de mængder, balancen har en sporvidde, der angiver, hvor du er. Min datter var i stand til at måle kun mel, sukker og væske, ude af stand til at læse, bare se den røde bjælke på min telefon. Jeg var der kun fodarbejde og bagning.

Resultatet fremragende citron Marengs cirkel og en blød citron (ja der var en netto citroner synker hjem) let lavet fire hænder.

madlavning timeren tilsluttede skala
© Amandine LAHURE

Den app bruger samme timeren når madlavning

Så for eller imod den tilsluttede skala?

For en person, der allerede har et godt kendskab til madlavning, dette madlavning connect balance er en lille gadget. For en nybegynder eller en person, der ønsker at begynde at forberede lækre måltider, denne balance er et godt første lille træner derhjemme.

Forberedelser ved afgangen fra ovnen, den tilsluttede platform og app ledsage og coachent. Den gratis app har en opskrift bog meget varieret, fra nybegynder til ekspert.

Det er let at håndtere, kompakt, og kan bruges med eller uden anvendelse. Hans legesyge side og meget visuel grænseflade gør det til en reel aktivet til køkkenet med familien.

Der er også nogle negativer. I brug, oplevede jeg nogle bugs, mens du kører indtægter. Var det på grund af min telefon, app eller balance, ved jeg ikke, men det var ikke meget bekvemt i øjeblikket at genoplive opskriften til enden.

At have en hvile smartphone på bænken eller i nærhed er ikke den mest praktiske havde respekt til mel og andre ingredienser projektioner på det. En lille rengøring enhed måske kræves efter kogning værksted.

En anden ulempe er prisen (€ 69,99), der er stadig en smule højt for en balance, selv i god orden. Denne bemærkning er dog at kvalificere når man overvejer gratis program, og de besparelser, hvis vi troede ville tage nogle madlavning klasser!

Hvis du vil vide mere om denne tilsluttede skala: klik her