Alternativ til software-butikker: købe et køkken design software

Når du ønsker et køkken, der er et valg mellem at gå til et køkken designer, der gør dig alt, herunder planer, eller sætte sin hånd til musen og designe selv layoutet af rummet. Det hele afhænger af hans budget og hans computerfærdigheder.

Du drømmer om en brugerdefineret køkken? Ved at gå til Mobalpa Kitchens Schmidt eller andet køkken designer butiksfacade, business rådgivere, der vil du realisere dine planer for din fremtid køkken under hensyntagen til dine ønsker. De er trænet til dette, men det er en tjeneste, der er betalt i den endelige regning. Så hvis du nemt håndtere musen, du ønsker at have det sjovt og udpakning at finde det perfekte design, computer design er for dig.

Brug skiltning software

Flere løsninger er tilgængelige for dig. Du ønsker et køkken solgt i en detail mærke som Ikea, eller Alinea, Lapeyre og Leroy Merlin, for at nævne et par stykker. Køkkener de tilbyder er temmelig nice, af god kvalitet og ikke dyrt. Hvorfor? Fordi ikke kun vil du nødt til at klatre møblerne selv, og fordi du kommer til at designe dit eget layout af dit køkken. Virksomheden tilbyder dig at downloade et køkken design software på internettet, og du kan få ved. Enten du forestille dit køkken til din personlige computer, eller du gå til en af ​​de butikker, hvor computere er tilgængelige, med hjælp fra rådgivere (oral, kun fordi de ikke har ret til at røre musen ).

Køb et køkken design specifik software

Alternativ til software-butikker: købe et køkken design software til at designe layoutet af møbler og så skal dem fremstillet af en tømrer eller en uafhængig køkken designer.

Nogle eksempler:

Kitchendraw er et specialiseret program til at designe sin plan køkken i 3D. Det er beregnet til kulinariske fagfolk, men dens test formel er også for personer, der ønsker at oprette deres køkken. Formlen er fri for i alt 30 timer. Hertil kommer, at brugen er ikke gratis (3 € i timen).

Softwaren "3D Kitchen" gør det muligt at tegne, dekorere og straks se køkkenet i 3D. Den Arcon 9.0 motor, særligt stærke, faglige reference i arkitektur og offentlige garantier ultra-realistiske 3D-gengivelse. Du kan endda oprette og tilpasse din flise.

Sweethome 3D er en generel indretning software til hjemmet, enkel nok til at bruge. Det er ikke udelukkende for udformningen af ​​køkkenet, men kan gøre en betydelig hjælp til at flade sine ideer før vil se et køkken designer.

Den mest og mindst

Design selv køkken tilbyder en række fordele. Vi kan gå tilbage så mange gange som du ønsker, tage din tid, forandring som tilrådet af familie og kammerater, kort sagt, at virkelig i blonder, uden stress af i slutningen af ​​udnævnelsen der nærmer . Man kan også forestille sig nye løsninger, et køkken designer du ikke har til rådighed eller kan ikke ikke altid gennemføres. Men til dig, så, for at finde det rigtige tilbehør og retten håndværker til at installere. Men igen, kan internettet gøre underværker.

Men du må hellere være fortrolig med computeren. Hvis, ligesom mig, du er lidt utilfreds med de nye teknologier, tabe eller få hjælp. For der er nok hår trækker, uanset hvad de store detailhandlere. Placer emhætte over en central ø på kortet bliver en udfordring (som jeg altid har undladt at opfylde), samt installering lav højde møbler (ja, hvorfor ikke!). Og disse er blot et par eksempler.