Det er jul! Og hvis tilbudt vores børn et køkkenskab?

Jeg indrømmer, det er et nul intro inspiration, men hey, nogle gange er det enkelt og kort er ikke værre! Så for at svide (og korte), har jeg valgt til dig fire kasser lige ud af pressen og specielt dedikeret til at lave mad til børn.

De fleste udstyret

skab madlavning med børn

Dette er den mest omfattende i tilbehør: vil du finde en kutter smiley cookie, en spatel, en dekorativ pen, 4 kage pander og en madlavning timeren. Bogen indeholder 30 opskrifter, men også en lille kulinarisk leksikon og en plads til at optage deres egne opskrifter. krydrede opskrifter inkluderet er (wraps med grøntsager) og sød.

For at tilbyde, hvis: bare du ikke længere timeren hjem!

Larousse Box Madlavning med børn, Julie Schwob, 20,99 €

De fleste katte

Køkkenet børn: køkkenskabe

Det er stadig underligt for en kat uden mund til at ønske at gøre køkkenet, men børnene vil elske. Boksen indeholder en kagerulle, spatel, tre kage pander og to kuttere og en bog med 30 søde og krydrede opskrifter.

køkkenskab hello kitty opskrift

For at tilbyde, hvis: dine børn bede en kat til jul, det kompenserer.

Hachette Box, Hello Kitty, My kogebog, Hello Kitty, 18 € (?!)

den smarteste

wienerbrød shop børn

Specielt dedikeret til wienerbrød, dette felt har den fordel, at en stor mug som emballage. Det omfatter også 4 stencils, 4 slag, en træske og en dekorativ pen. Opskrifterne er alle så søde præparater, der er ingen beviser mod mange opskrifter.

For at tilbyde, hvis: bare havde ingen skimmel brownies hjemme.

Hachette kabinet, bagning workshop for børn, Collective, 20,90 €

Den mest pro

workshop børn opfører sig dårligt

Denne boks blev instrueret af Elsa og Emmanuelle Condet at animere to år madlavning workshops for børn, der tyder på, at opskrifterne virkelig er designet til håbefulde kokke. Boksen indeholder en bambus ske, cut-paste, en wienerbrød pose og en kok hat. Bogen giver 20 opskrifter illustreret trin-for-trin både salt og sødt (kage, ravioli, konge kage, etc.).

For at tilbyde, hvis: du ønsker at prøve den anden grad med dit barn "Du så? Julemanden gav dig værksted uartige børn, jeg synes, det sender et budskab til dig"

Box La Martiniere, Workshops frække børn, Elsa og Emmanuelle Condet, 19.99 €