Hidtil i verden af ​​afvikling papirhåndklædedispensere eller køkkenrulle eller køkkenrulle dispenser (det interesserer så mange mennesker, som vi ikke selv har formået at blive enige om en fælles navn), så i denne verden, to verdener stødte sammen. Ingen sted hele historien papirhåndklædedispenseren, kan forenkles ved at sige, vi havde en funktionel side, der fokuserer på enkelhed og funktionalitet og de andre komikere, der, under påskud af at tjene en noget så prosaisk som papirservietter, føler sig tvunget til at gøre et ton. Prøve Billede:

papirhåndklædedispensere

På det menneskelige plan, ville det være som hvis vi havde valget at gifte sig eller en Michel-Edouard Leclerc er en Gad Elmaleh (dele denne artikel spin) så ville vi foretrække en mand, der er lidt af begge dele. For papirhåndklædedispenseren, er det ens. Vi ville have en funktionel genstand, men der ikke tager sig selv alt for alvorligt enten, og det er smukt. Med fare for at lancere en kontrovers, der kunne rive blogosfæren, den indre skønhed af en papirhåndklædedispenser, vil det være lidt spankulere.

Jeg ønsker ikke en papirhåndklædedispenser, der gør opgaven i mit køkken, da jeg lagt så meget tid på at tænke dekoration. Helt optaget af sine tanker, jeg begyndte at kigge den ideelle håndklæde dispenser, en lille blind, fordi vi endnu ikke har opfundet Adopteunderouleur.com.

Men ... Jeg fandt!

siliconezone karim rashid slappe løbet

siliconezone karim rashid dispenser

Denne håndklæde dispenser af SiliconeZone brand blev skabt i samarbejde med Karim Rashid. Det er en del af en samling af nyttige køkkenredskaber faldt i de samme farver.

Stadig, som den ideelle mand, er det meget svært at finde, og jeg kender ikke sin pris. Men ville vi ikke elske?