Økonomisk og økologisk

Økonomiske, økologiske og højtydende, hvid eddike er en vedligeholdelses produkt til at have derhjemme. Til rengøring dit køkken, er det endda din bedste ven. Det løsner, det desinficerer det skinner, det afkalker det deodorizes ... Og listen fortsætter. Du ønsker at opdage hvid eddike? Her er vores tips til brug i vedligeholdelse af dit køkken.

Hvid eddike til afkalkning

Hvid eddike er en kraftfuld afkalkning. Det har evnen til at opløse og dermed fjerne kalk, selv de ældste. Du kan bruge det overalt! På din credenza, din vask, dine vandhaner og endda din te eller kaffe. Hvordan?

  • Til din kaffe: Sæt hvid eddike og vand i lige store mængder i vandet rummet og tænd for enheden. Efter programmet, skal du gentage manøvren med rent vand tre gange.
  • For din Maker: sætte en blanding af hvid eddike og vand, altid i lige store mængder i kedlen. Tillad 30 minutter derefter skylles ved at koge vandet. Gentag manøvren 2 gange.

Resin Round Sink rustfri køkken
© Leroy Merlin

Hvid eddike at affedte og tag

Hvid eddike kan bruges til at affedte og fjerne opvasken. For at gøre dette, skal du blot placere service, der skal renses i bakken af ​​din vask og fyld den med vand og tilsæt to glas hvid eddike. Lad et par timer og nyde!

Hvid eddike til deodorize

Hvid eddike er en kraftfuld deodorant. Du kan bruge det til vedligeholdelse af køleskabet, opvaskemaskinen og endda kattegrus! Hvid eddike er ideel til at rengøre og deodorize skærebrætter plast eller træ. Du skal dog ikke suge dine træ skærebrætter!

Hvid eddike kan også bruges til rørføring. Det hjælper deodorize. Du kan endda føre en vask med ren hvid eddike.

Hvid eddike til skinne

Hvid eddike kan bruges til at lysne dine retter, dit glas og endda dine vinduer. At skinne alle disse elementer, skal du forberede en vandbaseret blanding af hvid eddike. Foranstaltningerne er: ¼ hvid eddike til ¾ af vand. Vid, at det kan bruges både på kobber end sølv. Hvad giver en ansigtsløftning til din smukke retter eller retter plettede!

Misbruger hvid eddike!

Og ja! Du vil forstå, at du kan misbruge hvid eddike. Det vil være nyttigt i køkkenet, i badeværelset og alle andre rum i huset. Desuden vil det tage dig alvorlige besparelser, da en liter hvid eddike koster omkring 0,80 euro. En lejlighedskøb!