Transforming hendes køkken til nedsatte priser, er det muligt!

Debohra blogger, bloggen DeboBrico, åbnede dørene til sit køkken, hun renoveret fra gulv til loft på mini priser. Hans hemmelighed? DIY tips, Genbrug objekter og knofedt! Fire dage senere, havde det rum fundet en anden ungdom, for mindre end 1000 euro. Oplev trinene denne transformation.

område: 5m

Samlet budget: 925 euro for renoveringen af ​​køkkenet

En konverterede køkken badeværelse

før: Debohra besluttet at renovere faldefærdige værelse bade i de tidligere ejere af hendes hus for at udvikle funktionelle og moderne retter. Men for at gøre dette, ikke tale om at sprænge banken! Hun foretrak at fokusere på DIY tricks og geniale ideer, der opfylder deres budget.

Badeværelse tidligere ejere før arbejdet DeboBrico
© DeboBrico

efter: Køkkenet enheder er alle blevet ændret til fordel for skab og skuffefronter underskrevet Ikea, som bordpladen, vask og vandhane til en pris på 750 euro (den største af budgettet). Disse ordninger er meget billigere end indbyggede modeller. På jorden, blev en flisebelægning af Leroy Merlin mærke (100 euro) foretaget.

Ikea køkken elementer DeboBrico
© DeboBrico

At have en lyst rum billigt

før: Den virkelige udfordring lå i det faktum, at køkkenet har et meget lille område, da kun 5 m2 gulv, mens resten af ​​huset er temmelig rummelige. På trods af denne begrænsning, Debohra ville have hende køkken er en behagelig stue og praksis, sker det i virkeligheden en masse tid i køkkenet! Dette krævede, at rummet er lyst nok til at simre små retter.

køkken før renoveringen DeboBrico
© DeboBrico

efter: Side belysning, blogger havde den gode idé at lave to suspensioner hjælp objekter genbrug håndværk: en gammel dørslag og en krukke. Det var nok til at slå et hul i sien og krukken låget til at glide et elektrisk kredsløb, alle for nul euro! Ud over at koste noget, har denne teknik tillod den unge kvinde at have unikke belysning og lidt vintage.

Genbrug inventar' passoire bocal DeboBrico
© DeboBrico

En credenza to i en

gamle køkken DeboBrico
© DeboBrico

før: Det var bydende nødvendigt at genoplive den triste og mørke rum .. For at undgå yderligere omkostninger, Debohra har ikke nydt godt af hjælp fra en professionel, hun bruger kun hendes stedfar, fremragende handyman. Det tog fire dage at omdanne køkkenet, vel vidende, at den længste etape var at vente på limen og mellemrummene mellem fliserne tørre.

efter: At fremhæve køkkenet, blev den tiltro tabel (35 euro) og den indledende køleskab malet med tavlen maling (20 euro per potte) på galvaniserede stålplader. Vi kan således skrive indkøbsliste, en opskrift eller en kort besked til sin mand i kridt, men også hænge billeder på credenza som det er også magnetisk. Bonussen? Credenza vaskes med en simpel svamp.

skifer køkken backsplash DeboBrico
© DeboBrico

Køleskabet, som var lidt ældre, er også moderne og legende på ingen tid.

malet skifer køkken køleskab DeboBrico
© DeboBrico

Et andet tip, et gardin skjuler opvaskemaskinen og giver et land stil til denne lille køkken. Den plaid stof (20 euro) kommer fra onlinebutikken My Little Haberdashery.

gardin Caher vaskemaskine DeboBrico
© DeboBrico

For mere information, besøg bloggen DeboBrico