Udvalgte billige smukke kasser til at holde din te

Fordi te tid har sin betydning i hele verden (England i Japan), det tilbyder et udvalg af te kasser til at holde godt og imponere dine gæster på denne lille gourmet og deco ceremoni.

1. Te caddie Xavax Conrad 12,99 €

2. Te caddie blå vintage træ Maisons du Monde 7,99 €

3. vanille duftende stearinlys te kasse narkoman stearinlys franske 18,50 €

4. Te caddie Natural Pink Scandi Atmosphera 12,49 €

5. Metal Box te Pompon Dammann Frères € 6,92

6. træ te kasse Wallace Maisons du Monde 15.99 €

7. Te caddie Tea Caddy Counter Isle 19,97 €

8. Boks Gure kawa te kasse Tea 14,90 €

9. opdelte grøn te caddy bag døren 17,25 €

10. Boks jul Tea Rooibos Damman brødre 15 €

te kasser: alle stilarter er tilladt!

Te boks kan betragtes som et sandt dekorativt objekt, der sætter tonen for dit køkken, især hvis du indsamle og samle sig på en hylde. Så hvorfor fratage dig selv, når du kan forstørre sin indretning billige, vores udvalg af ikke mere end 20 euro pr kasse. Style-wise, alt er tilladt: fra traditionel metal te kasse model pastel blå vintage Maisons du Monde (at blande sig med små apparater Smeg). Rund eller firkantet, te boks er smuk og er prydet med blomster pomponer i japansk stil effekt. Den falder også for den duftende stearinlys formet vanille duftende te kasse, en lille ubuden gæst i samlingen, der vil underholde dine gæster til at nyde!

te kasser Maisons du Monde
© Maisons du Monde

Tips til at holde sin te

te kasser er helt sikkert smuk og dekorative, men de er først og fremmest praktisk. De forhindrer te oxiderer i direkte kontakt med luften (og dermed ilt). Det er derfor en te kasse skal forsegles og placeres i en strategisk beliggenhed. Må ikke sætte det i nærheden af ​​en varmekilde (ovn, kedel osv ...), men også direkte lys. Te er en delikat essens bedre ikke holde det på et fugtigt sted. Selvfølgelig er der ingen mening at have en god te, hvis du lader fra en stærk lugt, fordi det vil trænge ind kræves!