Nyd dine retter i støbejern i længere tid

Støbejern er meget populært med foodies materiale. Støbejern køkkengrej giver sunde retter, lækre og frem for alt effektiv. Faktisk sidstnævnte holder et diffust og ensartet temperatur og også bevarer smag og fordele ved fødevarer. Du faldt for retter i støbejern eller du ønsker at investere i denne type redskab? Her er en række tips til at rense dine støbejern pander og optimere livet for alle dine støbejern retter.

traditionel støbejern eller støbt aluminium fuldt sortiment

Du vil finde et bredt udvalg af retter i støbejern: gryde, halskæde, komfur, pot og endda tepotter. Disse redskaber er traditionelle støbejern eller støbt aluminium. Bemærk, at den traditionelle støbejern er ideel til ulmende. Varmen gradvist når op og forbliver jævnt. Traditionel støbejern er tungere end den støbt aluminium. Sidstnævnte kan hurtigt varme mad uden at brænde og giver også mulighed for realisering af velsmagende retter. I modsætning til traditionelle støbejern, støbt aluminium er nonstick. Den fælles punkt mellem traditionel støbejern og støbt aluminium er vedligeholdelse.

Rene retter i støbejern

Vedligeholdelse af støbejern pander, ligesom ethvert apparat støbt også er anderledes. Bemærk, at hvis velholdt, kan opvasken opbevares i år! For at give dig passende råd og frem for alt kvalitet, vi kontaktede kundeservice potterne. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af køkkengrej støbejern produktion udelukkende fransk.

Hvorfor vælge støbejern?

Retter afgivne er perfekt til at gøre gryderetter. Varmen spredes gradvist, glat og jævnt. Fødevarer brænder ikke, de er ikke angrebet. Deres smag er bevaret som overskud.

Hvordan at rengøre en gryde eller en støbejern fad?

For at rense dine retter i støbejern, er du nødt til at suge og fjerne den største med en træske. Emaljen, som danner foring af støbejern køkkengrej er skrøbelig og porøs, foretrækker retter børste skraber. Vær opmærksom på, at en flad jern har en "hukommelse". Hvis du insisterer med skraberen, maden stadig klamrer sig til denne placering. Hvis knofedt ikke er tilstrækkelig til at overvinde snavs, gør en isvand. Vær venlig ikke at sætte din støbejern køkkengrej i opvaskemaskinen.

Hvor længe kan vi forvente at holde vores retter i støbejern?

Alle traditionelle støbejern komponenter kan bruges i 20 år. De, støbt aluminium kan bruges til 8 til 10 år. Selvfølgelig livet af dine retter afhænger af brug og vedligeholdelse frekvens.

Se vores video: 3 tips til at rense og skinner hendes køkken

DIY: 3 tips til at rense og glans hendes køkken

Alle madlavning videoer