Du organisere en fest, og du ønsker at foreslå en buffet til dine gæster uden at gå gennem kassen "restauratøren" ? Følg denne rétroplanning at være sikker på at ikke glemme noget!

For at spare penge og være sikker på det er til din smag, organisere din egen buffet på dine begivenheder med venner er en rigtig god idé. Det kræver lidt planlægning forude, men spillet er det værd: du vil være stolt af dig, når dine gæster vil prise dig. Her er de nødvendige for at bære mesterligt nå din fest buffet trin.

J-60 eller fra starten af ​​projektet: Spørgsmål til Ask

Den første ting er at spørge dig selv centrale spørgsmål:

  • Hvor mange mennesker ville du invitere? Lav en liste og sende invitationer til at have klarere sind for din organisation.
  • Vil du gerne oprette din begivenhed omkring en tema ?
  • Hvilket budget vil du gerne sætte denne buffet?
  • Hvem vil støtte dig? Selv hvis du er den es af organisationen (og at vi ikke tvivler et sekund), vil en ven eller to med dig nødvendigvis være en fordel.

J-45: Spørg menuen!

Nu hvor du ved lidt mere om antallet af gæster deltage dit arrangement, du kender antallet af munde at mætte!

Afhængigt af dit budget, kan du begynde at opbygge en liste over retter, som du ønsker på dit bord den dag.

Af hensyn til tiden, vil jeg anbefale dig at lave enkle retter, familie og nipper koldt, som man kan tilberede hurtigt, quicher, tærter, salater, ost plader og charcuteri ... For at hjælpe dig med at administrere mængder nødvendigt henvises til denne artikel, dedikeret, der vil fortælle dig de rigtige mængder.

Hvis du ønsker at tilbyde varm mad, det er tid til at forhøre sig om leje af brændeovne. Give tid også begivenhedens Eva til at tilberede dine måltider.

Tips tidsplan begivenhed organisation buffet måltid
© pixabay

Store salater at bringe en smule friskhed!

J-30: forvaltningen af ​​retter og disposition

Hvem siger Buffet, de flere retter. At præsentere som det skal være dine præstationer, vil du finde de relevante retter. Til dette kan du vælge flere muligheder:

  • den Udlejning porcelæn : Du vil finde et væld af online-tilbud på internettet: options.fr, loca-receptions.fr, locassiette.com .... Fordelen? Af porcelæn service, med en palet af valgmuligheder brede modeller.
  • den engangsservice : For at spare dig for kedelig ledelse, vil denne valgmulighed være din nem måde. Det er overflødigt at modtage materialet, eller gemme det. Og når du har afsluttet din buffet, behøver du ikke at returnere dine retter. Bestemt, rekorden er forskellig fra porcelæn retter, men du kan finde produkter tilnærmer masse klassiske retter. Der er for eksempel dækket efterligne næsten identisk dækket metal. Resultatet er forbløffende. Du kan finde din lykke på vaissellejetable.fr, dinovia.fr, ojetables.fr ... De fleste af disse steder har også økologiske intervaller. Tænk over det!
  • Endelig sidste mulighed, hvis du har et stramt budget, intet forhindrer dig i at spille afslappet kort og bede venner til at bringe dig alle nogle porcelæn poster.

Det er nu tid til at spørge om, hvilke medier du vil placere alle disse gode ting. Ideelt, og antallet af gæster, er det godt at give en tabel for hvert speciale (startere, hovedbrandledninger, ost, dessert, drikkevarer) at lette adgangen og bevægelse.

Hvis du ønsker at dekorere dine tabeller, er det et godt tidspunkt at begynde at lede efter din festlig indretning og kontakte din blomsterhandler hvis du planlægger at bringe en blomstret touch til din buffet.

J-15: det forventes, at dette kan være

Før ind i kapløb med tiden, gøre din ryg ved at gøre og frysning noget, der kan være pizzaer, tærter, kager, desserter, kager, desserter ... Er du planlægger en weekend tage tid til at indse understrege dine bedrifter. det giver dig også mulighed for at lave små test opskrifter, hvis du vil. Og tøv ikke med at uddelegere lidt denne del! Venner, er det også gjort for det, er det ikke?

Mens vi er i nærheden af ​​fryseren, kan du også forberede isposer til at køle dine drikkevarer under dit buffet.

Buffet kok forbereder festlige borde
© pixabay

Eksperimenter før D-dag

Fra D-2 til D-dag: den endelige straight

  • J-2 Forbered salater, aperitiffer, varme retter, hvis du har menuen.
  • J-1 Kom ud af dine præparater af fryseren og læg dem på bakker i køleskabet, klar til at blive serveret. Forbered dit udstyr og køkkenudstyr. Placer og dekorere dine tabeller.
  • dag J Gå købe brød, din mulige blomster, lave dine briller, og til sidst ... sat alle dine retter på din buffet.

Forberedelse buffet organisation tips
© pixabay

Det er fortsat kun at nyde dit arrangement. Du har fortjent det!