Valget af størrelse er afgørende

Køleskabet er et mesterværk, og selv uundværlig i køkkenet. Alligevel er det ikke altid let at finde det optimale sted. Her er nogle tips til at vælge placeringen.

Valget af køleskabet

Vid, at du vil have to muligheder for at integrere dit køleskab i køkkenet. Du kan vælge et køleskab fritstående du placerer på placeringen af ​​dit valg i køkkenet. Det kan glide mellem to møbler eller under en arbejdsplan i henhold til dens størrelse. Forsiden af ​​køleskabet vil være synlig i køkkenet. I så fald ved, at mange køleskabe nu have æstetiske kvaliteter. farvemodeller findes at passe til resten af ​​køkkenet indretning, men også tricks som klistermærker eller magneter til at klæde.

Den anden løsning er at vælge et indbygget køleskab. Køleskabet vil indgå ved udformningen af ​​køkkenet, og det vil være skjult bag facaden af ​​et kabinet i rækken af ​​dit køkken. Dit køkken vil derefter præsentere en meget harmonisk kontinuitet, fordi det vil være vanskeligt at mistænke placeringen af ​​køleskabet. Vid, at du altid kan tilføje et indbygget køleskab i dit køkken efter design, men det vil kræve nogle ekstra arbejde.

Placeringen af ​​køleskabet

Placeringen af ​​køleskabet er ikke kun et spørgsmål om plads, må vi også tænke på den praktiske gennemførlighed af sin position. Så hvis du har et valg, integreret køleskab i et køkken spisekammer i stedet hjælpe dig med at undgå unødvendige ture. Desuden i køkkenet, det er det samme: tænk på ture, du foretager, når madlavning! Så hvis man har for vane at placere vasken nær kogeplade og arbejdsplanen for praktiske grunde vil det være det samme for køleskabet. Stil ikke for langt væk fra arbejdsfladen, da dette er tidspunktet for udarbejdelsen af ​​de retter, du har mest brug for adgang til dette apparat.

Den bedste ydelse undgå at placere køleskabet i nærheden af ​​varmekilder. Så holde sig væk så meget som muligt af din komfur og ovn. Husk også at respektere integration standarder som nogle køleskabe har brug for en mere eller mindre ventileret sted. Til fritstående, altid tillade en lille spillerum.

køkkener billeder til inspiration eller til at drømme ... opdage "Deco fotos»