Vågn op din indretning med gul sennep

Den gule sol har været vores rytme, men blot fik upstaged af sennep gul for vores vinter deco. Mattere og mindre prangende, det giver en varm og homoseksuel tone, lidt retro i alle rum i huset. Lofts, som det er lovet, ikke går op i dit ansigt!

Dette fald, er det besluttet, du krydre din indretning med gul sennep! Start med det rum, ved at vedtage en varm plaid med frynser og et par puder i de samme toner. Vær dog forsigtig at bruge det sparsomt!

Ideel til varme op et hvidt rum, vi tør med lethed i en salon, mens ædru. Vores ideer til at huske: spørge tapet Orla Kiely underskrev indflydelse retro på et enkelt stykke væg eller satse på en bænk i vintage look og skandinavisk.

Gul sennep er også sniger sig ind på kontoret med en smuk grafisk mat og en metaltråd kurv designet af Ferm Living. Du har nu alle nøglerne i hånden til at vågne op din indretning med gul sennep denne vinter ... Happy shopping!

objekter udvælgelse Deco sennepsgul møbler

1. sengetæppe frynsede Nedo, 9,99 € på La Redoute / Chart tapet, 66 € på Orla Kiely / 3. bordlampe metal, på € 115 Delamaison / 4. stof sofa Balthasar 799 € på Habitat / 5. metal kurv Ferm Living, 58 € i uaredesign / 6. hyndebetræk fløjl og linned € 9,99 på H&H Forside / 7. Tæpperne vævet fladt Stockholm € 179 i Ikea