En rigtig farvekode


Alle eller næsten nogensinde hørt om nøgen stil enten i mode eller dekoration. Men hvad er det egentlig? For der er lavet denne tendens og hvordan man kan tilpasse det derhjemme? Vi foreslår at besvare alle hans spørgsmål med et lille dekryptering tendens.

Den nøgne, hvad er det?

Mere end en stil, nøgen er en farvekode, der først begyndte at dukke op i en verden af ​​mode. "Nude", hvilket betyder nøgen på engelsk, har faktisk begyndt at oversætte brugen af ​​ikke-farver i modeshows eller makeup effekt "nøgne hud" i hudtoner. Således nøgne farver spænder fra beige og lys rosa, med andre ord de farver, der minder huden naturligt. Så da House & Emne proklamerer "væsentligt" som tematisk dekoration til 2013, nøgen tilbage på foran scenen for at give en naturlig tilbagevenden dekoration. Men pas på, det nøgen er naturligt og falsk kræver reel raffinement.

Den nøgne, for hvem?

Den nøgen er en stil, der vil give en frisk og romantisk atmosfære i rummet han klæder. Desuden vil disse naturlige farver og en lyserød iriserende streng utvivlsomt indgyde en forholdsvis feminin stil til din indretning. Således vil dette favorisere accent i en feminin soveværelse, teenage soveværelse eller badeværelse, men også finde sin plads i en stue. Temmelig smarte nøgen kræver en vis opbevaring-relaterede disciplin at opretholde den sofistikeret look af indretningen. Bemærk også, at nøgen vil være ideel i en temmelig lyst rum, hvor naturlige farver blødgøre rummet.

Sådan bruges nøgen derhjemme?

For at oprette en nøgen effekt i dit hjem, er du nødt til at fjerne alle farvekontraster. Faktisk er idéen at skabe en blød farvenuancer ved hjælp af naturlige farver, feminine og søde at eje nøgen stil. Vi tænker så på beige, kødet, hør, beige pink, pulver lyserød til ... Konkret en blød farve er således anvendt på væggene, og vi tror også et gulv i de samme toner. Til dette kan en klar anklager få virkning eller en lys grå jorden vil også være velkomne. Så forsøger vi så vidt muligt at finde møbler i lyse farver, beige er den ideelle farve. Hvis det er en stue, vil sofaer og stole vælges væv i en meget blød farve, der kommer i nuancer med, at af væggen. Hvis det er et soveværelse, det er med sengelinned, du bliver nødt til at spille ved at blande meget bløde toner mellem beige og pink. Sats på bløde og feminine materialer, som ikke undlader at reflektere lys. Vi mener for eksempel silke eller sart velour til satin. I begge værelser, overveje at installere lysgitre, der vil lade et blødt lys, der supplerer indretningen. Tilbage er kun at installere, forsigtigt!

Billede: 1/5 |
Start slideshow

 
 

 • Beige valentine Dulux
 • Room beige badeværelse
 • Dulux valentinsdag grå spisestue
 • blød Dulux Valentine Salon
 • Tiltro blomster Ikea
 • Beige valentine Dulux

  Dulux Valentine

 • Room beige badeværelse

  Aubade plads

 • Dulux valentinsdag grå spisestue

  Dulux Valentine

 • blød Dulux Valentine Salon

  Dulux Valentine

 • Tiltro blomster Ikea

  Ikea

Forrige
næste