Flea og farver, det perfekte bryllup

Loppemarkedet stil involverer en blanding af genstande og møbler af en svunden tid. En variation af genrer charme sindssyg, en nostalgisk ting. Men tag ikke fejl: tegnet til loppemarkedet brogede stil betyder ikke, at vi skal vige for den kakofoni af farver. Det er at vælge den rigtige tone, at udviklingen af ​​antikviteter vil blive en succes.

Vægge og gulve for at forbedre sober stil loppemarked

De dekorative elementer lige ud af garage salg har funktionen til at fortælle en historie. Derfor er fokus på sammenhængen undgå området omkring øjnene er tabt. Bedre end vægge og gulve vise nogle tilbageholdenhed, både i farve niveau materialer. Med andre ord skal de blive glemt. Man kan vælge grå, hvid eller blå - varmeste - brune toner, og foretrækker almindelig eller kalkede træ, gulv fliser, eller vinyl.

show
© Maisons du Monde

Strukturerede belægninger eller mønstre er at bestille et andet rum, fordi for langt vægge kan resultere i en stigning i indretningen.

køkken Flea
© Dulux Valentine

lyse farver og loppemarked stil

Selvfølgelig, lyse farver har også deres plads i et loppemarked atmosfære, som de bringer varme og godt humør. Det kan godt vælge en enkelt stykke væg orange, lilla eller rød. Man kan også foretrækker at holde væggene i den kloge, og bringe et par strejf af lyse farve ved at vælge gardiner og tæpper til at matche den gamle tilpassede møbler. Den cameo er en god løsning til at skabe harmonier af glade farver. Hvis ideen er at genfremstille garagesalg møbler i en lys farve, kan det være velkomne til at skabe et ekko ved at placere den samme farve på døre, vinduesrammer og sokler.

Dusty rose
© Dulux Valentine

loppe atmosfære på natur baggrund

Naturen indbyder sig selv ind i vores hjem, og flugter med lykke til alle tendenser. Loppemarkedet stil er ingen undtagelse fra reglen. For at oprette en garage salg en bucolic atmosfære intet kan helt vælge en syntetisk græstørv og en grøn væg tæppe. En perfekt tema til at fremvise antikviteter og en gammel smedejern møbler for eksempel mens faldende det grønne uden begrænsninger. Et par strejf af gul, til orange eller rød vil være den bedste effekt uden at påvirke harmoni.

fliser
© Dulux Valentine

Style i et loppemarked chic urban univers

Blandingen af ​​stilarter lader lad udtrykke et ønske om originalitet. For en fuld deco dristighed, kan vi integrere loppemarked stil på en chic urban interiør. Trapper, gelændere, credenza er smykket med trendy farver som sort, hvid, grå zink, alderen metal og bronze. En indvendig rytme af møbler og antikviteter i lyse farver eller ældet udseende.

Flea atmosfære
© Maisons du Monde