Ændre farven på væggene til at overse manglen på lys

Naturligt lys har en direkte indvirkning på sundhed og moral, fordi det er nødvendigt for at opretholde biologiske rytmer af hver. Når lysstyrken mangler hårdt, så bruge kneb til at lysne hjemmet. Med andre ord, uanset hvilken rum i huset, for at holde sig i form og moral, bedre at vælge de rigtige farver. Vægge, lofter, gardiner, sengetøj, prydgenstande og tæpper spiller kortet af metamorfose.

Imod manglen på lys, ændre farven på vægge, gulve og lofter

For lysstyrken er mere rigelige i alle dele af huset, maling, tapet, væg stof, keramik, fliser, tæpper og gulvbelægning gå fra mørke til lys. Hvid men også nødvendigvis hvid, linned beige og perlegrå perfekt afspejle dagslys kontrast til mørke farver. Vær forsigtig med overskydende! Vælg lyse hvid maling til væggene kan blænde på bestemte tidspunkter af dagen. Det ville være en skam at skulle holde skodder lukket for at holde ude af et blændende lys! Men vi sætter en lys hvid loft, så lyset kan være perfekt reflekteres.

hvid baby værelse
© Miliboo

Lav lys blinde stykke

Du har en meget smal korridor, unwelcoming og ingen åbning til det fri? Leger med hvid og en kølig farve som blå gør det muligt at visuelt forstørre et lille rum. Ditto til omklædningsrummet, toilet og badeværelse blinde. Men for at afhjælpe manglen på lys i disse mørke dele af huset dag og nat, ændre farven på væggene er ikke nok. Installere fx glasvæg gør det muligt at passere lys fra det næste rum. I det store soveværelse, kan en glasvæg adskille kammeret af forbindingen. Mursten uigennemsigtig glas mellem soveværelset og badeværelset vil bevare dit privatliv.

Realiseringen af ​​et køkken og en lys opholdsstue

Igen, hvis ikke er tilstrækkelige åbninger til det fri, eller hvis en forhindring som en stor gran forhindrer lys i at komme ind i huset, er det vigtigt at se hele dekoration indenfor skåret træet (en beslutning om ikke miljøvenlig). Det er derfor nødvendigt at sætte lyse farver på vægge, loft og gulv, til at vælge en egnet og diffus belysning snarere end et loft. Væggene kan lysne en klar og varm farve som et strå eller en grøn fuld af friskhed og den forbeholder sig ren hvid til loftet. Hvis man vælger til væggene i forskellige farver, omhyggelig med at sætte den lyseste farve på væggen modsat vinduet for at maksimere lysstyrken. Belysning, puder og forskellige objekter i lyse farver giver pep som rød, blå eller antracit af køkkenelementer. Endelig skal gennemsigtige og farvede gardiner erstatte tunge mørke stoffer.

Spejlet: et væsentligt element for optimal lysstyrke

For at distribuere mere lys i et rum, spejlet er perfekt. Især hvis vinduerne er små. Det er faktisk ikke muligt at installere en karnap eller et skylight for naturligt lys hjem. Vi kan bruge og misbruge spejle, så de reflekterer lyset udefra.