Pink kommer ind i&# 039; space

For kurser starter meget blødt man tøver ikke med at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære med stor fanfare pink. Pink ja, men ikke på nogen måde. Skrivning giver dig råd til en lyserød hus forsigtigt.

Pink, endnu lyserød

Rosen er ofte synonymt med romantik, kvindelighed og delikatesse. Hvis du kan lide denne idé, må vi spille spillet til ende. Vi kan starte blidt i indgangen med et spejl, hvis ramme er lys rosa. For at fortsætte din momentum, det integrerer pink i stuen med tekstiler: gardiner og gardiner, kast og puder ... Selv tæppet kan spille spillet sidste trin Room.. Det er her, du kan forkæle dig selv. Pink og grå generelt enige meget godt, vi så kombinerer disse to farver på væggene med en tapet mønster for eksempel. Sengetøjet er naturligvis lyserød. For ikke at kvæle under sukker frakker passe på ikke at male lyserød alle dine møbler: reol, skrivebord, sengeramme, gulv ... forblive i lyse farver uden at være rosenrødt.

Pink i små doser

Derhjemme alle ikke kan lide pink? Ærgerligt for dig, siger du! Men ikke mister håbet, kan du vælge nogle romantiske ideer uden at invadere hele familien. Spejlet i gangen kan være en nem løsning til at trænge ind i pink i huset, uden at fornærme nogen. En anden løsning i badeværelset. Med et par tilbehør kan du oprette en dejlig atmosfære, der hindrer intet virilitet af din halv eller ekstravagante smag af børn. Sæber og lyserøde håndklæder er på menuen.