Når dekoration er fundamentet Pomponne

Hvis du drømmer om indpakning dit interiør blødhed og lethed til tilgangen af ​​vinteren, husk at henvende sig til pulver pink. Denne smarte og delikat nuance pomponnera indretning finesse, som om hun var rose kvindelighed ... Manual.

fundament på vægge eller dekorativt tilbehør

Farven fundamenter undsluppet uden komplekse vores makeup kits til at give gode udseende på indretningen. Fra stuen til soveværelset, denne lyse og varm tone malet inde mens fejrer sødme, som man drømmer, når vejret køler. Valget står mellem vægge eller tilbehør - puder, plaider, tæpper, vaser, lamper - sikrer fordel af raffinerede former og poetiske objekter for at understrege den feminine skønhed i landskabet. Et strejf bucolic pulverform, er sådan en dejlig kirsebær gren ikke udelukket!

Med hvilke farver og hvilke materialer?

Da det var November qu'éclot sind forkælelse, ja de siger ægteskabet af cremet hvid (cottony, fluffy materialer i opkaldet) og pulver pink at bringe dobbelt så blødhed i huset. Vi hurtigt fortryllet. Den lysegrå farve er også at overveje, fordi pulver pink farve yndefuldt lygtepæl på ham. Således er resultatet fint harmonisk! Men hvis du ønsker at fokusere den smarte udseende til at se glat, kun tilhuggede med mørke farver, som det fremgår af billedet ovenfor. På lys pink baggrund, silhuetten af ​​en sortklædte møbler betager os ved sin sofistikeret look. Du vælger ...